Rasmus Klump i Glassalen

Rasmus Klump rocker for vildt!
– Glassalen i Tivoli 20. juni – 17. juli

Den syngende Rasmus Klump og hans venner bjergtog på forunderlig vis både min søn og jeg….jeg tror kun at jeg smugkiggede på Iphonen to gange under hele forestillingen !! Og mit afkom var fuldstændig tryllebundet under forestillingen af den svævende kæmpehval, de finurlige venners sjove sejltur, scenografien, musikken og den onde gris.

Kostumerne var flotte og farverige, sangene og musikken var iørefaldende og sjove. Længden var også lige tilpas – en god times tid.

I musicalen følger vi Klump fra den dag han bliver født og til hans første rejse ud på de syv verdenshave. Sammen bygger de skibet Mary og sejler ud i stormvejr og solskin – skibet gynger lystigt rundt på scenen. De finder en flaskepost og kommer til en lille ø med både løver og en meget fæl dunkegris. De overordnede temaer i Rasmus Klump fortællingerne er venskab, tolerance, hjælpsomhed og eventyrlyst.

Danske Rasmus Klump så dagens lys i Danmark i 1951 og blev hurtigt en succes verden over og dermed en fast gæst på mange børneværelser.

Den fineste scene er den der foregår under vandet. Her møder skæg en skøn havfrue med meget langt hår.

Så hvis familien trænger til en omgang feel good vibrations i smukke omgivelser, uden den store politiske ukorrekthed, så er Klumpen og hans venner det perfekte bud på en sjov forestilling for de yngste poder i alderen 3 til 7 år.

Den spiller i Glassalen i Tivoli fra den 20. Juni til den 17. Juli 2013. Læs mere om forestillingen her: www.tivoli.dk

Sille Kongstad
www.sillekongstad.dk
Skribent Sjovforbørn.dk
Juni 2013

Skriv et svar