Pakkekalender – Hvordan og hvor dyr?

Pakkekalender – Hvordan og hvor dyr?

Puha, så er det igen november, og i denne måned render mange af os rundt og køber pakker til årets pakkekalender eller adventskalender. Nu har jeg efterhånden 3 drenge, der skal have overraskelser i december, så i år har jeg egenhændigt besluttet at satse på adventskalendere.

Men der er masser af muligheder for begge dele. Og alt efter hvor mange penge og hvor meget tid man vil bruge på det, er der også valgmuligheder.

Den nemme løsning
Det kan ikke komme som nogen overraskelse, at den nemmeste løsning er at købe en færdig pakkekalender. De fås bl.a. med følgende indhold:

Lego
Playmobil
Disney
Newborn Baby

De koster mellem 100 og 200 kroner, og man kan købe dem i legetøjsbutikker eller på nettet.

En anden nem løsning er at købe pakkekalenderen hos et af de firmaer, der vælger og pakker gaverne ind for derefter at sende dem til dig, så de er lige til at hænge op.

Hos www.pakkekalender.dk kan man vælge selv at sammensætte kalenderen med præcis de gaver, man synes egner sig bedst, eller man kan nøjes med at vælge barnets køn og alder, og så lade Pakkekalender.dk stå for resten. Du kan før du vælger, se præcis de gaver der følger med i den samling, du har tænkt dig. Prisen er kr. 399,- for de fleste. Men de har også en lidt billigere løsning til kr. 199,- Det koster kr. 100,- ekstra for indpakningen, men den kan du så vælge fra, spare pengene og gøre det selv.

Ønsker du en sød pakkekalender med chokolade som indhold, så kig ind hos www.Denpersonligegave.dk, som har nogle rigtig fine chokoladekalendere. Priserne ligger på 249,- – 269,-.

www.Pakkekalender.com tilbyder pakkekalendre i meget forskellige priser. Der er 3 forskellige priser på kalenderne: Den lille til 299,-. Den mellemstore til 599,- og den helt store til kr. 899,- Der er ikke noget slik i pakkerne. Kun legetøj. Har du lyst til at få pakkerne pakket ind, så koster det kr. 72,-. Her finder du også en lang række adventspakker til både drenge og piger.

www.SilleogSylvester.dk har også færdige pakker med gaver. Her koster de kr. 548,-. Og alle gaver pakkes i gaveposer.

Den mere – lad os sige langsomme – løsning
Har man tiden til det og lader man sig ikke stresse af det, så kan det faktisk være sjovt selv at gå på jagt efter gaverne (Personligt stoppede det sjove, da jeg skulle købe 72 pakker sidste jul). Der er nogle helt oplagte steder at gå på jagt:

Søstrene Grene og Tiger: Masser af sjove og skæve ting til små priser. Se bl.a. udvalgt på http://www.tiger.dk
Boghandel: Tegneredskaber, papir mm. (Diddle papir til pigerne)
Legetøjsbutik: De har ofte en samling af pakkekalendergaver, men kig dit lidt omkring. F.eks. kan man købe en pakke med 5 biler og så dele dem op. Det er ofte meget billigere. Man kan også købe Pixiebøger.

Eller på nettet:
http://www.silleogsylvester.dk/group.asp?group=113
http://www.aura4laura.dk/kalendergaver.aspx
http://gamleskole.dk/shop/kalendergaver-94c1.html (ofte lidt anderledes og kreativt legetøj)
http://snurretop.dk/group.asp?group=103
http://www.br.dk

Alt efter smag kan man også supplere pakkekalenderen op med slik. Men for guds skyld ikke hver dag, for så bliver julen da for alvor lang….

Legopakker
Til sidst et lille tip, som vi har benyttet i nogle af de første år. Dengang drengene var små, købte vi altid en stor pakke lego til hver af dem, som vi så delte op i 24 pakker. På den måde slap vi for alt for meget forskelligt legetøj, og små børn er ikke ligeså forhippede på, at alle pakkerne skal indeholde noget vildt spændende. Dengang var det nok bare at få lov til at pakke en pakke ud.

Men rigtig god jagt. Har du nogle gode ideer til andre, så skriv dem herunder.

Skriv et svar