Gratis oplevelser på Post og Tele Museet

Post & Tele Museum åbner Danmarks største frimærkealbum.Du bliver inviteret inden for i en tredimensionel verden, hvor frimærkernes motiver er blevet kæmpestore og har bevæget sig ud i virkeligheden, så du kan klatre i træerne, svømme i havet eller flytte ind i byen.
Velkommen til legelandet Ind i Frimærket, hvor du lærer, mens du leger. Her er hverken tekster, du skal læse, eller genstande, der kan gå i stykker, men masser af sjove aktiviteter.

Legelandet er blevet til i et tæt samarbejde med Post Danmark Frimærker, der har tryllet med motiverne på 104 danske frimærker, så de nu kan ses i kæmpeformat.

Et af dem er Rundetårn, som knejser over byen. Tårnet er som byens andre facader hentet fra danske frimærker. Du kan flytte ind og lege med husenes beboere, eller du kan blive byens postmester og sørge for, at alle får deres breve. Vil du vide mere om danske byer, kan du prøve kræfter med kæmpe-brætspillet Danmark Rundt på mærkerne.

En fiskekutter sejler ud af et frimærke med et stormfuldt hav. Det er her, du kan dykke i et hav af kugler og lære om fiskene. Og stige i land for at klatre i skovens træer, hvor dyrene bor, eller kravle ind i højen og sige hej til hr. Grævling. Kan du og dine venner gætte lydene og sporene af dyrene? Eller er I bare ved at få sved på panden efter den tiende tur i legelandets store rutsjebaner?

Ind i Frimærket åbner for publikum den 12. februar. Der er gratis adgang til udstillingen til 15. oktober 2011, og der er åbent alle ugens dage kl. 10-16.

Udover de helt nye oplevelser for de små, er der meget mere at opleve på museet. Du kan læse mere om museet her: https://www.sjovforborn.dk/detail.asp?I=1&OID=609&G=Post-og-Tele-Museum

Du kan besøge Post og Tele museum på:

Købmagergade 37
1150 København K

Skriv et svar