Cirkeline har fødselsdag…

Cirkeline har fødselsdag, mange gaver hun får…..

Den 12. maj fylder vores allesammens Cirkeline 40 år. Hanne Hastrup, som jo er Cirkelines mor, skrev den første bog om Cirkeline og musene i 1969, og i den anledning synes vi på Sjovforbørn.dk at Cirkeline skal have lidt ekstra opmærksomhed.

I anledningen af fødselsdagen udkommer der i dag 3 jubilæumsbøger, nemlig:

Cirkeline bliver til, som fortæller historien om, hvordan tegneren opfandt Cirkeline, der hurtigt fik sit eget liv på skrivebordet med en tændstikæske som seng.

Cirkelines Sangbog, der indeholder et godt mix af de gode gamle Cirkeline klassikere krydret med musik fra de 3 nyeste film. Med bogen får man også en CD, så man kan synge med.

Cirkeline Tæl til 10, der byder på en helt ny historie om Cirkeline og musene.

Alle 3 bøger vil med sikkerhed blive modtaget med kyshånd af familiens yngste (og af os andre Cirkeline-fans inklusiv mig selv, der husker hende fra barndommen på filmlærred på biblioteket.

Mere guf for Cirkeline-fans
Når vi nu er i gang, så får du lige lidt mere sjov om Cirkeline. Tryk f.eks. på billedet af Cirkeline som påklædningsdukke her til venstre, så får du et ark frem, der er lige til at udskrive og klippe i.

Har dine børn også lyst til at farvelægge de sjove figurer, så tryk her for at få 4 forskellige tegninger til udskrivning.

og så lidt til nostalgien:

Skriv et svar