Sjove ting dig og dit barn kan lave, når det regner

Du kender det sikkert alt for godt – det regner, øv, hvad skal vi så lave? Dette er et spørgsmål, som mange børn stiller, men fortvivl ikke! Der er masser af sjove ting at lave, også selv på en kedelig regnvejrsdag. Hvis du mangler inspiration til, hvad du kan finde på at underholde dine børn med på en regnvejrsdag eller bare hvilken som helst anden dag, så læs med!

Gå i krig i køkkenet

Mange børn elsker at få lov til at udfolde deres kreative evner i køkkenet, og det er endnu bedre, hvis mor eller far også vil være med. Hvad enten I bager boller, muffins, pandekager eller noget helt tredje, er der ingen tvivl om, at dit barn vil elske hvert minut. Samtidig er det bare lidt hyggeligere at spise varme boller, når regnen pisker ned udenfor. Så smøg ærmerne op og tag børnene med en tur i køkkenet!

Tag på tur

Selvom vejret er dårligt, findes der mange forskellige steder, I kan besøge, som er indendørs. I kan eventuelt tage en tur på museum, og her er Zoologisk museum et godt bud, hvis I bor i hovedstadsområdet. Ellers kan I tage turen til Billund og tage en tur i LEGO House, som rummer intet mindre end 25 millioner legoklodser under ét tag. Læs meget mere om dette på sjovforborn.dk.

Sjov på en alternativ måde

Hvis I bare har lyst til at blive og hygge indenfor husets fire vægge, findes der også mange alternative muligheder. En måde at holde børnene underholdt på er ved at optage lyd på iPhone. Dette er en simpel ting, som mange børn finder rigtig underholdende, fordi de kan få lov til at høre deres egne stemmer gentagende gange. Dette kan der altså snildt gå noget tid med. Så hvis det regner, og dine børn keder sig, findes der mange måder at underholde dem på, og det er kun fantasien, der sætter grænser.

Skriv et svar