Scrabble Junior

Med ”Junior Scrabble” bliver børn, der elsker kryds og tværs tilgodeset. Mattel Games har taget afsæt i det legendariske krydsords-spil Scrabble og her tillempet det børnenes behov.

Scrabble Junior består af en dobbeltsidet spilleplade, og dermed er der hele to forskellige niveauer at vælge mellem. Fælles for de to udgaver er, at spillerne skal danne ord, der hænger sammen på kryds og tværs.
Niveau 1 er en ligner en enkel krydsogtværs-skabelon med en lang række fortrykte ord og billeder, der gør det nemmere for de yngste spillere at danne ord. De påtrykte illustrationer og bogstaver er en stor hjælp undervejs i staveprocessen, når man lige er startet i indskolingen eller står foran skolestart. Spillet er i sagens natur styret af de påtrykte ord, men fungerer ikke desto mindre rigtig fint. Niveau 2 ligner en enkel krydsogtværs-skabelon med to slags farvede felter: bonusfelterne – vi kender dem også fra det klassiske Scrabble. De større børn sammensætter bogstaverne til ord uden hjælp og i en spilstil, der minder mere om det klassiske Scrabble. Det er lettere at holde styr på bonuspointene.

Scrabble Junior er fremragende i forhold til at stimulere og styrke læse- og skrivefærdigheder for børn i alderen 5 – 10 år. Her er lagt op til hygge, koncentration samt leg og læring i det bedste mulige miks.
Større børn vil med fordel kunne spille det klassiske Scrabble.

Læs mere

Skriv et svar