Rasmus Klump på pandekage jagt

Den kære Rasmus Klump og hans venner er taget på pandekage jagt – og det er din opgave at servere de dejlige pandekager.
SmartGames er på banen med endnu et morsomt og udfordrende glide-puslespil.
Spillet består af en særlig plastik ramme, hvorpå spilleren i bunden skal placere et opgavekort. Ovenpå placeres de fem gennemsigtige glide-brikker, der hver har påtrykt en stabel pandekage – og det ene løse felt, der giver mulighed for at man kan rokere rundt på brikkerne.

I Rasmus Klump på pandekage jagt skal du sørge for, at Rasmus Klump og hans venner hver især får en dejlig stabel pandekager. Det sker ved at skyde de fem glide-brikker frem og tilbage, indtil der er en tallerken foran hver. Spillet består af i alt 48 udfordringer i fire stigende sværhedsgrader. Logikken er i højsæde hele vejen.

Selve spillet fylder ikke meget, og der er derfor ideelt til at tage med på farten. Når du først har vist barnet hvordan opgavekortene skiftes, vil det hurtigt kunne klares på egen hånd af barnet selv.
Opgaverne på første niveau kan klares på ganske få sekunder, mens de allersværeste og sidste opgavekort er ganske udfordrende og svære. Rasmus Klump på pandekage jagt er et fint og hyggeligt til hele familien. Også når der skal hygges i ferien, eller når I er på farten er det ideelt qua sin fikse lille størrelse.
Børnene vil uden tvivl elske disse stimulerende udfordringer, der fordrer koncentration og opmærksomhed.

Læs mere

Skriv et svar