Splatkanin

Makkerparret Jens Kovsted og Claus Rye Schierbeck har med ”Spaltkanin” skrevet og illustreret en underfundig, crazy og gakket børnekrimi der tager kegler.

Overraskende, morsomt og hel igennem velfortalt bliver læseren taget med på en hårrejsende og sjov detektivjagt når drengen David vil finde ud af hvem der mon har dræbt søsterens kanin Rufus. Snart viser det sig at flere har motiv til at slå den fede og irriterende kanin ihjel.
I jagten på hvem der mon har dræbt kaninen får David hjælp af Dennis, der er søn af selveste Pølsekongen. Men måske er tingene ikke helt, som de giver sig ud for at være?! Spændingen stiger og gode grin er der nok af.

”Splatkanin” er en fuldstændig overbevisende graphic novel for de større børn og unge med trang til latter og mysterier. Her er kælet for detaljerne i den flotte billedside som Claus Rye Schierbeck har stået for, så det bliver en god og fornyende læseoplevelse. Frækt og frejdigt fortælles en gakket historie om at være søskende – pakket godt ind i et mordmysterium, der tager kegler for sin originalitet. En varm anbefaling herfra!

Køb Splatkanin online

Skriv et svar