Pssst!

Spørgsmål om tilværelsen og livet er der mange af når man er en pige i aldren 9 – 12 år. ”PSSST!”, der er en graphic novel skrevet af forfatteren Annette Herzog og tegnet af Katrine Clante i et fornemt samspil.

Bogen skildrer i tolv forskellige små og store fortællinger og opslag de tanker, erfaringer og spørgsmål som pigen Viola på 12 stiller om tilværelsen.
Personkarakteristikken lykkes mesterligt. Her er på alle måder en pige som læseren selv kan identificere sig med. En klog, sød og følsom pige med venner, familie og et aktivt liv. Det er fremfor alt vedkommende og super sjovt at læse om Violas tanker.
Viola stiller spørgsmål som mange vil kunne nikke meget genkendende til om små og store ting. På den måde er ”Pssst!” en hel lille filosofisk bog om tilværelsen men fremfor alt er den en skøn og klog bog om at være tween og modnes.

Annette Herzog har valgt en dejlig varieret måde at skildre Violas verden på og de tanker hun gør sig om ensomhed, kammeraterne, sin familie, døden og alt det livet byder på.

”Pssst!” er utraditionel, poetisk, smuk, skør og skæg – men ikke desto mindre en flot fyldest til det moderne purunge pigeliv og vil blive knuselsket af målgruppen!

Køb Pssst! online

Skriv et svar