PIGER – tegne, male, regne, skrive, tælle

Leg og læring for tøser! Dét er temaet i denne herlige aktivitetsbog af Sabine Lemire, der henvender sig til børn på sidste trin i børnehaven og i skolens indskoling.

”PIGER – tegne, male, regne, skrive, tælle” byder, som navnet antyder, på en bred vifte af opgaver ud i kreativitet med tusch og blyant, ligesom bogen udfordrer barnet med en række opgaver. På den måde er bogen både velegnet som hyggeligt tidsfordriv – eksempelvis når ferien står for døren eller familien er på besøg hos nogen – og den er velegnet som en del af forberedelserne forud for skolestart, hvor barnet skal øve sig i mange forskellige færdigheder.

I Sabine Lemires aktivitetsbog for piger, er der sjov for både piger og drenge. Jovist er der så! Det er ikke al sammen dukker, fine negle og smart tøj. Bogen byder fx også på udfordringer, hvor barnet skal vise, at det kender klokken. I en anden opgave er en stor snegl udformet som en labyrint. Billedsudoku´en er super godt tænkt, præcis som farveskemaet der udfordre barnet til at opdage hvilke farver, der fremkommer når to elementærfarver blandes.

”PIGER – tegne, male, regne, skrive, tælle” byder på mange timers konstruktiv underholdning og læring.
Det er en yderst anvendelig og fornøjelig aktivitetsbog, der vil blive knuselsket af enhver lille pige!
En oplagt sommerferiegave eller idé forud for førskolestart.

Køb PIGER – tegne, male, regne, skrive, tælle online

Skriv et svar