Pia Linda og mor – dukken

Forfatteren Andreas Bræstrup Kirstein tager afsæt i den genkendelige hverdagssituation i fortællingen om ”Pia Linda, Mor og Dukken”.

Vi møder Pia Linda på en dejlig lørdag. Hun glæder sig, for i dag skal mor og Pia Linda købe en dukke i byens legetøjsbutik. Men ak, der er bare lige så meget mor først skal: spise brunch, tage karbad, snakke med veninden, på cafe og meget andet. Før de ved af det, er klokken mange og legetøjsbutikken er lukket! Suk. Stakkels Pia Linda. Hvor er det ærgerligt. Men det har mor råd for.

Med lette, levende og finurlige tegninger af Rasmus Bregnhøi leverer Anders Bræstrup Kirstein en alle tiders sjov og charmende fortælling om Pia Linda. Både børn og voksne vil kunne nikke genkendende til oplevelsen af, at den voksne har så travlt og tiden bare løber af sted, alt imens barnet skuffet må se til. Det er rammende og rigtigt – og alligevel sjovt!

Slutningen på fortællingen er måske en smule abrupt men ellers fin. Det vil være en god ide at læse frem, og se hvordan bogen ender, så fortællingen kan formidles med det helt rette tryk til sidst.

Køb Pia Linda og mor – dukken online

Skriv et svar