Minions 2. Lilla panik!

De skøre, sjove og skægge Minions er nu klar i tegneserieformat.

Vi kender de små Minions fra tegnefilmene Grusomme Mig, hvori de er superskurken Grus undersåtter. Men nu spiller de altså selv hovedrollen i film, bøger og tegneserier. Minions er nemlig super charmerende. Der er noget skævt og lettere gakket ved de små fyre. Hver især har de deres egen personlighed.

”Lilla panik er titlen på det andet Minions-tegneseriealbum. Det er skabt af de to franske tegneserieskabere Renaud Collin og Stéphane Lapuss.

Denne er gang er flere af dem imidlertid blevet lilla! Der er nemlig blevet opfundet en spray, der farver lilla. Men desværre gør den lilla farve, at man bliver aggressiv – og så er der problemer! Der er mange skæve og sjove situationer, som Minions uforvarende kommer i.

Striberne veksler mellem at omhandle de lillafarvede – sure – Minions og beskrive almindelige hverdagssituationer for Minions.

Tegneserien er flot udført. Dog savnes lidt bedre og tydeligere overskrifter. Ligesom bind nummer et består tegneserien af enkelte, selvstændige striber, der indgår i en samlet handling. Men i dette bind virker det desværre lidt mere løseligt og usammenhængende. Der er også gentagelser af handlingselementer fra bind et.
Mions´ univers er lig med humor og fantasi. Dét hilses hjerteligt velkommen. Læsesvage børn har også gode vilkår her, da striberne er uden tekst. Der er dog udråbsord og små overskrifter mm.

Selv om ”Lilla panik!” ikke imponerer så meget som forventet, er det en fornøjelig oplevelse at læse om de små gule – og lilla – fyre. Det vil især være Minions-fans der vil nyde det.

Køb Minions 2. Lilla panik! online

Skriv et svar