Lou 1 – Dagbogsdage

Tegneserie for piger! Det er lige præcis hvad serien om Lou ér. En super flot tegneserie om en tolvårig storbypige der bor alene med sin mor. I serien følger vi hendes tanker og oplevelser mens hun bevæger sig fra barn til voksen og gør sig en række sjove, skøre og skægge erfaringer med livet. Lou er en bestemt lille damer med sine meningers mod. Hun går op i sit tøj og bruger gerne tid sammen med veninden Mina. Moren er et kapitel for sig selv. Distræt og dårlig til at komme ud blandt mennesker sidder hun og lader sig opfange af computerspillenes diffuse verden frem for at skrive på sin roman. Sin far har Lou aldrig mødt, men savner heller ikke.

Bind nummer et ”Dagbogsdage” står i kærlighedens tegn. Lou er meget forelsket i sin genbo, Tobias. Fra ejendommens tag kan hun se lige ind hans værelse, og herfra følger hun godt med i Tobias hverdag. Også Lous mor er ramt af amorinerne. Den nye beboer, Rikard, gør hende blød i knæerne men kan hun mon løsrive sig fra sine computerspil?
Også mormorens besøg er en udfordring. Ikke mindst fordi hun er streng og sværger til kogte rosenkål. I skolen bliver Lou ikke helt forstået og får en henvisning til en børnepsykolog, men måske er det slet ikke så galt endda? Lou og hendes mor både hygger sig og har det sjovt i deres farverige hverdag.

”Dagbogsdage” er morsom og rammer utrolig præcist. En tankevækkende, sjov og fængslende tegneserie der uden tvivl vil få mange læsere i alderen 8 -14 år. Spørgsmålet er kun om de unge læsere får lov at få tegneserien i fred for deres mødre, der også vil føle sig godt og gedigent underholdt.

Køb Lou 1 – Dagbogsdage online

Skriv et svar