Hvor bor kanin? Den store findebog med dyr

”Hvor bor kanin?” er en klassisk findebog til de allermindste.
Den hollandske forfatter og illustrator Lizelot Kreeftenberg-Versteeg , der skriver under pseudonymet Lotje, står bag den farvestrålende billedbog. Bogen har tykke papsider, der kan tørres af og har store sider.

Findebogen er overskuelig og pædagogisk opbygget med klare farver og tydelige tegninger. I højre margen findes en ord- og billedliste, der illustrerer hvor mange figurer det enkelte opslag rummer af hver slags. Eksempelsvis er kaninen på tur på engen, hvor der gemmer sig 5 regnorme, 8 bier og 2 mariehøns mfl.

”Hvor bor kanin” er en god samtalebog, der øver barnets ordforståelse og –forråd. Samtidig opøves evnen i at tælle undervejs, når barnet skal udpege og finde de forskellige figurer på opslagene.

Alle opslag indeholder desuden nogle små tekster, der giver ideer til nogle små ting, man kan kigge efter. Det hjælper den voksne med at udnytte bogens potentiale og medvirker til, at barnet får en udfordrende oplevelse undervejs. Det er med andre ord en fin og anvendelig findebog, der byder på leg og læring.

Køb Hvor bor kanin? Den store findebog med dyr online

Skriv et svar