Gå på opdagelse i Bibelens fortællinger

Fem bibelske fortællinger genfortælles i børnehøjde her i ”Gå på opdagelse i Bibelens fortællinger”. Som navnet antyder, er bogen en findebog der byder på store myldrebilleder. Efter hver af dem fem historier følger en liste over de figurer og ting, barnet efterfølgende skal finde på myldrebilledet, der ledsager den enkelte historie.

Ideen med at gå på opdagelse i myldrebillederne er ikke alene sjov og udfordrende. Det understøtter også barnets forståelse af bibelfortællingen, idet det er en mulighed for at sætte yderligere ord på udvalgte karakterer. Når barnet dykker ned i billederne øges opmærksomheden omkring den enkelte bibelhistorie.

De fem bibelfortællinger billedbogen præsenterer, er flg.: Jesus bliver døbt, Jesus forvandler vand til vin, Jesus helbreder en lam mand, Jesus underviser om sædemanden samt Jesus møder Zakæus.

Forlaget præsenterer ”Gå på opdagelse i Bibelens fortællinger” som en bog, der appellerer til forskellige læringsstile. Men det vil være at strække det lidt langt, da bogen alene opererer med oplæsning og myldrebilleder, hvor barnet skal genfinde ting. Der stilles ikke andre opgaver, og der er ej heller andre forslag til aktiviteter med afsæt i de fem fortællinger.

Men billedbogen er alligevel en flot og vellykket udgivelse. Teksten er velbearbejdet – der veksles på fin vis mellem klassiske bibelske udtryk og forklaringer i børnehøjde. Billederne er farverige og sprudler af liv. De store fold-ud-sider gemmer på massevis af detaljer og der er mange ting, barnet kan gå på opdagelse efter. Herligt!

Køb Gå på opdagelse i Bibelens fortællinger online

Skriv et svar