Berømte Malere

Rigtig mange børn bruger med stor interesse deres fritid på billedkunst. At tegne og male er en stor glæde. Kendte kunstnere og malere fascinerer med deres imponerende kunst. At gå på kunstmuseum er også en glæde for mange børn og deres familier. Malekunsten er kilde til mange gode oplevelser.

I fagbogen ”Berømte malere” af Ruth Brocklehurst, Rosie Dickins og Abigail Wheatley får læseren massevis af inspiration til at nyde kunst og selv at være kreativ. Mark Beech har illustreret fagbogen til de større børn, som giver en imponerende introduktion til en række vidt berømte malere. Samtidig får læseren en let introduktion til malerkunstens stilarter fra middelalderen op til i dag.

Bogen er et spændende og letlæseligt potpourri af de allerbedste malere i verden. Læseren får en kort fortælling om malerens liv og hvad, der førte til malerkunsten. Det formidles i et flot sprog og med fint samspil mellem tekst og billedside. Til at sætte hver kunstners liv i perspektiv er der er en lavet en enkel tidslinje. I alt gennemgår bogen hele 36 kunstnere der levede i tiden 1266 – 1987 idet den strækker sig fra Giototto til Warhol.

”Berømte malere” er en alle tiders inspirerende bog til børn med hang til at tegne og male ligesom den er ideel til historisk interesserede børn og museums ængere. En smuk og velskreven bog med bred appel.

Køb Berømte Malere online

Skriv et svar