Legelandet.dk Århus

Lad børnene boltre sig i boldbassinet, klatre i vores klatrestativ, ride på vores populære rodeotyr eller tage en vild rutsjetur i vores rutsjebaner. De voksne kan enten slippe det indre legebarn løs og hoppe med i børnenes leg eller tage en afslappende gang massage i massagestolene, spille en 18 hullers golf eller surfe på nettet. Der er rig mulighed for at alle får en fantastisk dag i Legelandet.dk.

Medbring gerne jeres egen madkurv eller køb lækre retter i Familie Caféen.

Børnefødselsdage
Giv dine børn og deres kammerater den ultimative børnefødselsdag i Legelandet.dk, her er timevis af leg for børn i alle aldre

Lad os sørge for den komplette pakke inkl. menu m/ drikkevarer og service, så skal du kun huske børnene, eller medbring selv en lækker madkurv f.eks. lækre hjemmelavede pølsehorn, dertil anbefaler vi saftevand eller andet væske uden brus.

Til fødselsdagsarrangementet medfølger også en lille overraskelse uanset om i ønsker menu eller selv medbringer mad og drikkevarer.

Mens ungerne leger tá-fat i det store klatrestativ, rider på den populære rodeotyr og spiller på de seje retro spillemaskiner, kan du nyde en kop kaffe i vores hyggelige Familie Café, tage en afslappende gang massage i vores massagestole, surfe på nettet i vores netcafé eller læse et ugeblad. Har du arbejde, der skal ordnes, så medbring gerne din bærbar, for her er også trådløst internet. Har du et legebarn gemt i dig, så er du selvfølgelig også velkommen til at benytte dig af de andre faciliteter.

Du kan også holde voksen fødselsdag hos os. Tag hele familien med til en forrygende fødselsdagsfest med leg og sjov for alle. Mens du og farfar spiller et slag stille 18 hullersgolf, så stryger ungerne rundt og hygger sig med fætre og kusiner..