Hold den sjoveste børnefødselsdag

Et gennemført tema, en velsmagende kage og en skattejagt udgør tilsammen den perfekte fødselsdagsfest til børn At holde fødselsdag for ens poder kan være lige så sjovt for én selv som for børnene. Selvom børn er nogle taknemmelige størrelser, som nok ville synes, at de fleste fødselsdage var sjove, så er det noget fedt over at gå ‘all in’ og overraske med en gennemført dag, som I kan tænke tilbage på i mange år fremover.

Vælg et tema

Det fungerer altid godt at have et tema til en fest, da det samler alle de løse tråde og får det hele til at gå op i en højere enhed. Der er masser af muligheder, når det kommer til valg af tema og du kan enten spørge dit barn, hvilket tema det ønsker – eller du kan lave en overraskelse ud af det. Hvis dit barn er vild med cowboydere, My Little Pony eller Frozen, så kan du købe pynt i dette tema og måske endda klæde dig ud som en karakter inden for temaet. Du kan også vælge at holde farvetema, hvor alt er holdt i dit barns yndlingsfarve – kun fantasien sætter grænser for temaet til en børnefødseldag! Det behøver ikke være dyrt at holde tema-fødselsdag, men du kan nemt ansøge om at lån 1000 kroner med det samme, hvis det har brug for lidt ekstra finansering.

Vælg en flot og velsmagende kage

Kagen er en vigtig del af en fødselsdagsfest og her kan du virkelig brilliere. Der findes efterhånden et hav af muligheder og inspiration til kager i forskelligt tema, som kan imponere selv det stædigste barn. Hvis dine kompetencer udi kagebagning ikke er imponerende, kan du købe dig til en temakage. Det kan godt blive en halvdyr fornøjelse, hvis I bliver mange mennesker til festen, hvorfor det kan være nødvendigt at tage et mindre lån på mikrokredit.dk Hvis du gerne vil spare nogle penge på kagen, kan du finde inspiration på blogs, se videoer på youtube eller læse guides i kagebøger til selv at kreere kagen. Hvis du har mod på at give dig i kast med kagebagningen, kan du lave den meget personlig og lige som dit barn vil have den.

Arranger en sjov aktivitet

Det er vigtigt at planlægge en sjov aktivitet, som børnene kan lave på dagen. Den allermest klassiske ting man kan lave til en børnefødselsdag er skattejagt – og med god grund! Det er altid sjovt og hyggeligt at bevæge sig rundt til forskellige poster, hvor børnene skal løse forskellige opgaver. Selvom du selv var til en masse skattejagter, da du selv var barn, tænker du garanteret tilbage på det med glæde. Og det har altså ikke ændret sig med årene. Hvis du ikke har lyst til at planlægge en skattejagt, er der stadig masser af andre aktiviteter, som børnene vil elske at lave på dagen. Hold små konkurrencer, lav kreative stationer hvor børnene selv kan kreere perleplader, armbånd eller kan male på sten – eller lej en hoppeborg for en dag, så er du sikret en gruppe glade børn!