Den bedste ferie starter på et børnevenligt hotel

Hvis du skal på ferie med børnene, er det en god idé, at det er en ferie, der er valgt med afsæt i børnenes behov. Som forælder er du nødt til at give afkald på din idé om en god ferie, indtil dine børn når en vis alder. Du bør derfor give dig i kast med at lede efter et børnevenligt hotel – og dem findes der heldigvis mange af.

 

Som forælder vil din ferie blive markant bedre, hvis der er taget højde for børnenes ønsker. Du skal derfor ikke føle, at det er en nedprioritering af egen ferie at vælge et børnevenligt hotel. Der er ikke wellness, ro ved poolen eller kold vin i lange baner, men der er adskillelige aktiviteter for børn, der kan give dig et lille frirum.

 

Der findes børnevenlige resorts verden over

Du kan finde resorts med fokus på børnevenlige aktiviteter og indretning hele verden. Det betyder, du ikke er begrænset geografisk set, selvom du gerne vil finde et resort, der er egnet til børn. Det er der mange, der tror, men det skyldes hovedsageligt at rejsebureauerne reklamerer for børnehoteller i f.eks. Italien, Frankrig og Kroatien.

 

Det er ikke nødvendigvis ensbetydende med, at Cypern, Spanien eller tilmed USA skal ekskluderes fra overvejelserne. Du skal derfor ikke føle dig begrænset. Tværtimod bør du blot se det som en glædelig forudsætning, da du allerede fra start kan ekskludere et stort udvalg af potentielle hoteller og resorts – og det gør din søgning markant nemmere.

 

Sådanne resorts kan være dyre

Det er ikke altid nemt at finde et skønt børnevenligt resort, hvis budgettet er smalt. Der er stor efterspørgsel på denne type resorts, hvorfor prisen stiger – det er naturligt eksempel på udbud og efterspørgsel. Hvis ikke, du føler, du har finanserne til at give børnene flere ferier om året, så giv dem i stedet én rigtig god ferie.

 

Hvis dine børn får lov til at nyde tilværelsen i en skøn pool med vandrutsjebane osv., så behøver de slet ikke flere ferier om året – slet ikke, hvis det er tiltænkt, at I skulle leje et sommerhus el.lign., da det sjældent er noget for børnene. Du bør derfor blot holde fokus på, at den ene ferie om året, skal være bedst mulig.

 

Du kan finansiere ferien på alternativ vis

Er det noget, du ønsker, så finder du flere løsninger på alternativ finansiering på nettet. Hvis du gerne vil give dine børn en ferie, de sent glemmer, så er det – for de fleste – også værd at låne lidt penge til. Det kan du gøre hos et stort udvalg af låneselskaber på nettet, hvor du tilmed kan låne penge, selvom du står i RKI.

 

Vil du gerne forkæle dine børn trods din RKI-status, så lån penge trods RKI. Det samme gør sig naturligvis gældende, hvis du ikke står i RKI. Inden du optager et lån, skal du dog planlægge din fremtidige økonomi nøje. På denne måde kan du sikre, din økonomi reelt set kan bære at skulle betale af på lånet.