Aktiviteter for hele familien i Danmark

Ferie for hele familien i udlandet er blevet populært som aldrig før. Både de solrige charterferier og de action pakkede skiferier, med fart på ned ad pisterne, bliver booket flere måneder før.

Dertil er der måske kommet en generel opfattelse af at, man ikke kan få den specielle feriestemning herhjemme. Det er dog en forkert opfattelse.

Det behøver nemlig ikke være en hel uge væk fra hjemmet. På blot en weekend, eller en enkelt dag kan hele familien skabe en masse skønne minder sammen. Rundt omkring i Danmark har nemlig vi en masse smukke seværdigheder samt sjove aktiviteter, for hele familien.

 

Aktiviteter og seværdigheder i Jylland

En af Jyllands helt store spillere når der kommer til oplevelser for familier med børn, er selvfølgelig det verdenskendte Legoland. Med LEGO, som en fast bestanddel af de fleste børns opvækst, er lege- og opdagelsesparken helt klart et besøg værd. Med mulighed for forlystelser med masser af fart på, og skønne kreationer med LEGO, vil ethvert barn have en dag fuld af oplevelser.

 

Hvis vi rejser en smule mere nordpå i Jylland, vil vi nærme os Djurs. På en varm sommerdag, kan der næppe være noget bedre end Djurs Sommerland. I Djurs Sommerland finder i som familie et hav af forlystelser og oplevelser for hele familien. Jeg er sikker på i som forældre også vil kunne finde forlystelser der vil kunne give jer et smil på læben.

Noget af det der gør Djurs Sommerland speciel, er at der også er et spændende vandland. Så hvis vejret er til det, så bør badetøjet pakkes med i tasken.

 

Hvis vi vender tilbage til Billund, så er der i gåafstand fra Legoland placeret et af Danmarks mest interessante centre for familier med børn og unge – Lalandia. I Lalandias center for du alt hvad et børnehjerte kan begære, og samtidig også noget for forældrene. Der er et kæmpe vandland, en håndfuld legecentre, bowlingbaner, lækre butikker og nogle skønne restauranter.

 

Udover det skønne center, er der i forbindelse med centret nogle lækre hytter, som kan lejes i en pakke med adgang til centret. Disse pakker er til overkommelige priser, men det kan stadig være mange penge for eventuelt blot en weekend. Derfor kan der let lånes penge til sådan en skøn weekend. Hvis i vil vide mere så kan i med fordel besøge Mrfinans.dk.

Aktiviteter og seværdigheder på Sjælland og Fyn

På øerne Sjælland og Fyn er der et stort udvalg af aktiviteter og seværdigheder for hele familien.

På Fyn findes der historiske seværdigheder, som vil være kendte for langt de fleste danske børn. Næsten alle børn har hørt om H.C. Andersens skønne eventyr, og derfor vil det være meget lærerigt og spændende for børn i de fleste aldre, at besøge H.C. Andersens hus i Odense.

 

I Odense findes et andet sikkert hit – Odense Zoo. Med et af Danmarks største udvalg af kendte og mere eksotiske dyr, vil ethvert barn elske en dag i selskab med nogle af verdens flotteste dyr.

 

På Sjælland finder vi et af Danmarks mest kendte forlystelsesparker – Tivoli.

Tivoli er en kæmpe oplevelse for hele familien. Med spændende forlystelser, smukke seværdigheder og humørfyldte koncerter i det fri, findes der næppe et mere spændende sted for hele familien.

 

Udover Tivoli er selve København jo en seværdighed i sig selv. Med smukke gader og et hav af butikker, er København en oplevelse i sig selv.

 

Skriv et svar