Vildkatten

Alle sanser skal skærpes i dette herlige iagttagelsesspil fra Danspil! Som en moderne slags vendespil med fart og feltet eller ”Find Holger” i spilversion, udfordrer spillet her hele familien til at bruge koncentration, overblik og opmærksomheden.

Der er hele 513 billedkort i den store beholderen midt på den enorme runde spillepladen med de lige så mange billeder. Af samme grund er det oplagt at spille Vildkatten siddende på gulvet, hvor alle har et godt overblik over de mange motiver.

Som en start, får hver deltager udleveret tre billedkort fra beholderen midt på pladen. Når alle er klar, vender alle deltager samtidig deres billedkort om, og ser på billederne hvorefter det handler om at finde disse billeder på spillebrættet hurtigst muligt! Den, der først har fundet sine tre motiver har vundet.

Vildkatten er et Enkelt og ligetil spil. Men ikke desto mindre super morsomt! Et spil på de mindste børns præmisser og det vil da også gå rent ind hos de mindste især. Og mon dog ikke de større søskende også lader sig gribe af jagten af billeder, og bliver til en vildkat!

Spillet indeholder desuden forslag til et par varianter med større sværhedsgrad. Der er danske spilvejledninger. Godt og gedigent materiale – og et helt igennem vellykket spil.

Læs mere

Skriv et svar