Safari Hide and Seek

Med Safari hide & seek inviteres spilleren på storvildssafari, og jagten efter dyr går ind på allermest udfordrende vis i dette hovedbrudsspil fra Smart Games.

Spillet henvender sig til én spiller, og består af en spilleplade med fire udskæringer i. I disse områder ligger en løs flise med en udskæring, så nogle områder af feltet nedenunder fremstår synligt. Hvert felt under fliserne består af 9 små felter, og i hvert felt er der enten et af 5 eksotiske dyr eller de er tomme.

De fire fliser/brikker har forskellige udskæringer. Det muliggør et næsten uendeligt antal kombinationsmuligheder, når fliserne pusles på plads på forskellig vis, og viser forskellige dele af baggrunden.
I Safari Hide & Seek får barnet en opgave fra opgavebogen, der består af i alt 48 udfordringer i stigende sværhedsgrad. Ideen er enkel, men alligevel udfordrende og svær: barnet skal gengive den opstilling, der er afbilledet i udfordringen.

Der er rigeligt at holde øje med. I felterne gemmer der sig hele 5 forskellige slags eksotiske dyr: næsehorn, zebraer, elefanter, løver og gazeller. Kombinationen af dyr er forskellige fra felt til felt, så det bliver aldrig nogen helt let opgave at matche opstillingerne fra opgavebogen. Og godt det samme! Safari Hide & Seek er et imponerende bud på et puslespil, der samtidig kræver logisk tænkning. Sjovt, udfordrende og lærerigt på én gang!

Safari Hide & Seek er et super eksempel på et hovedbrudsspil til større børn. Det er på alle måder et spil, der holder hvad det lover og giver barnet mere end bare simpel underholdning.
Her udfordres forståelsen for rumlighed, kreativitet, koncentration og perception blandet meget. Barnet får masser af mental anstrengelse og morskab!

Læs mere

Skriv et svar