Day and Night

day & night er et udfordrende og lærerigt spil for de allermindste børn, og samtidig et spil der udvikler sig med barnet efterhånden som det vokser. Spillet er opdelt i day & night – deraf navnet. Første del – day – henvender sig til allermindste og nybegynderne. Opgaven er, at barnet sætter klodserne på træstativet præcis sådan som det er illustreret på den farvelagte udfordring. I night er de 24 udfordringer blevet vanskeligere idet barnet nu skal sætte klodserne på stativet ud fra en silhuettetegning.

I alt byder day & night på 48 opgaver, der træner barnets finmotorik og forståelse for farver og former. Hvor det i starten – i day – handler om at bygge motiverne, sådan som de er afbilledet på tegningen, bliver det gradvist vanskeligere – i night – idet, barnet kun kan se silhuetterne. Nu er udfordringen både at skelne og finde de rigtige brikker plus at genskabe udfordringerne.

Spillets todeling og de 48 udfordringer i fire sværhedsgrader giver spillet en lang levetid. Opgavekortene er lavet i god og solid kvalitet. day & night er udformet i tiltalende materialer – hårdt træ med flotte farver. Det indbyder også til, at det lille barn blot kan lege ”frit” med det. Dermed har day & night stor lege- og spilpotentiale for børn i en relativ bred aldersgruppe, der sjældent møder så gode og gedigne spil!

Læs mere

Skriv et svar