Colour code

Colour Code spil fra Smart Games er et ganske unikt spil, der sætter fokus på farver, former og den logiske sans. Spillet er beregnet til ét barn.

Spillet Colour Code består af en opgavebog med 100 udfordringer, 18 farvede kort og et stativ, hvorpå kortene lægges i en stak undervejs i spillet. De farvede kort har påtrykt kende symboler, som fx kvadrat, stjerne, cirkel m.m. Kortets baggrund er klar plastik, således at det er muligt, at stable brikkerne lag på lag – og genskabe andre motiver matchende de udfordringer, der er angivet i opgavebogen.

Barnets opgave er at gennemskue, hvilke kort der skal bruges til en given udfordring og – ikke mindst – at udtænke den rigtige rækkefølge de skal nelægges i stativet for, at genskabe samme motiv som udfordringen viser. Det er både sjovt og stimulerende for barnet, der må overveje sine valg nøje.
Colour Code er uhyre pædagogisk og udviklende spil, der træner barnets logiske sans på fornem vis. Det er værd at fremhæve, at barnet får mulighed for at stige i sværhed gradvist.
Et på alle måder lærerrigt spil!

Læs mere

Skriv et svar