Minions 1. Banana!

De skøre, sjove og skægge Minions er nu klar i tegneserieformat.

Vi kender de små Minions fra tegnefilmene Grusomme Mig, hvori de er superskurken Grus undersåtter. Men nu spiller de altså selv hovedrollen i film, bøger og tegneserier. Minions er nemlig super charmerende.
Der er noget skævt og lettere gakket ved de små fyre. Hver især har de deres egen personlighed.

”Banana!” er titlen på det første Minions-tegneseriealbum. Det er skabt af de to franske tegneserieskabere Renaud Collin og Diddier Ha-Koon. Sidstnævnte har blandt andet medvirket i forbindelse med tilblivelsen af ”Grusomme mig 2”.

I ”Banana!” følger vi hverdagen for en Minion. Alt er godt, de driller hinanden for sjov og vil gøre alt for at få en banan. Minionsvæsener bor dybt under jordoverfladen i et højteknologisk samfund, fordi deres hersker skurken Gru er en ond opfinder. Opfindelserne kan både være til gavn og give Minions nogle sjove oplevelser, men indimellem går det lidt galt.

Tegneserien er flot lavet. Den vil blive vel modtaget af de mange Minions-fans. Den består af enkelte, selvstændige striber, der indgår i en samlet handling. Dog savnes lidt bedre og tydeligere overskrifter.
Læsesvage børn har også gode vilkår her, da striberne er uden tekst. Der er imidlertid udråbsord og små overskrifter mm.

Mions´ univers er lig med humor og fantasi. Dét hilses hjerteligt velkommen.

Køb Minions 1. Banana! online

Skriv et svar