London – alt det du gerne vil vide

Det er et magisk møde med en multietnisk hovedstad vi alle kender, der venter når større børn kan tage på rejse til London med bogen ”London – alt det du gerne vil vide”.

Fagbogen fra Lonely Planet og Forlaget Globe er skrevet og ikke mindst grafisk opsat, så det er en ubetinget fornøjelse at dykke ned i alle Londons´ mange imponerende og fantastiske seværdigheder og unikke kendetegn.
”London – alt det du gerne vil vide” er en farverig, flot og indbydende præsentation af byen London, men ikke mindst af England.
Vi møder England i børnehøjde, men får om noget en forståelse af landet England, historien, kulturen og alt det der gør England til noget helt særligt.

”London – alt det du gerne vil vide” har så meget mere end en traditionel guidebog; den er krydret med et hav af små fine detaljer, der er med til at give et billede af hvem englænderne er, og hvad hovedstaden London i særdeleshed kan byde på af oplevelser. Små som store. Kendte som mere ukendte.

Med ”London – alt det du gerne vil vide” får I en alle tiders anderledes introduktion til London. Små bidder af mangt og meget, der lokker og viser den farverige storby! Men bogen her er lige så uundværlige for alle større børn, der elsker at læse om historie, fremmede kulturer og søge viden om andre lande. Heri møder vi en herlig potpourri af London når det er bedst.

Det er fint egent til lystlæsning uanset om rejsen går til London i drømme – eller som næste feriedestination. En uundværlig bog for alle børn, der får engelsk i skolen og dér skal lære englænderne at kende. Anbefales varmt!

Køb London – alt det du gerne vil vide online

Skriv et svar