Godnat allesammen

”Godnat allesammen” er en frydefuld og farverig billedbog, der er perfekt til sovetid!
I billedbogen her møder vi en række søde og dejlige dyr, mens dagen går på hæld. Mus, harer og hjorte bliver søvnige. Det samme gør Store Bjørn, men Lille Bjørn er ikke træt! Og mon ikke den lille læser kan genkende dét?!

”Godnat allesammen” handler om, at tiden er inde til at gå til ro, men man har ikke lyst til det endnu. Lille Bjørn kan dog se, at de andre dyr er søvnige og trætte.

Billedbogen er skabt af Chris Haughton. Det er en smuk og indtagende billedbog, der er fuld af smukke motiver. Illustrationerne er farverige, men rolige. De er delt op i forskellige nuancer, der giver en god balance og harmoni.

Det er ikke tilfældigt at hovedpersonen i fortællingen er Lille Bjørn og moren hedder Store Bjørn. Bogen indeholder nemlig også stjernekort. Den er en flot påmindelse om, at når aftenen går på hæld dukker der et væld af smukke stjerner op på himmelhvælvingen.

”Godnat allesammen” er en sød lille fortælling om at falde i søvn. Den sætter ord – og billeder – på den naturlige proces, det er at dagen rinder ud og vi alle må gå til ro.

Hvem ved om Lille Bjørn, Store Bjørn og alle de andre dyr har lagt sig til ro for at udgøre stjernebilledet på nattehimlen, mens du og jeg skal putte og sove trygt?!

Billedbogen er en oplagt mulighed for at samtale om natten og stjernerne med de lidt større rollinger.

Godnat-seancen kan meget vel gøres nemmere og mere naturlig med denne dejlige bog ved hånden. Det er værd at give en chance!

Køb Godnat allesammen online

Skriv et svar