Feriesjov – Opgaver og aktiviteter for børn

Når ferien står for døren er der god brug for underholdning til såvel rejsen som de stille timer ferien også måtte byde på.

”Feriesjov – opgaver og aktiviteter for børn” leverer massevis af underholdning af den klassiske slags. Her er alt fra ”find fem fejl”, rebus, hvad passer sammen, tændstikopgaver, kryds og tværs til opgaver der kræver hovedbrud.

Hæftet er udgivet på forlaget Lohse og har derfor et kristent islæt. Vi ser fx Moses på Nilen og skal finde Mirjam mellem sivene, hvor hun gemmer sig i et mylder. Der skal også tælles fisk og brød. I en anden opgave skal barnet farvelægge udvalgte felter, som til slut afslører, hvad vi må bede Gud om.

”Feriesjov – opgaver og aktiviteter for børn” er en komprimeret samling af sjove, varierede og gode opgaver for børn.
Der er også forslag til konkrete aktiviteter, man kan lave udenfor og indenfor – men her vil der ofte være brug for hjælp fra voksen og/eller brug for forskellige hjælpemidler.

Villy Jakobsen, der har lavet opgavehæftet, har dykket ned i sit store arkiv. Og sikke da mange fine, kreative og finurlige opgaver det er blevet til!
Hæftet fylder ganske lidt, men byder på mange, mange timers underholdning. Det vil uden tvivl gøre lykke når ferien går i gang.

Køb Feriesjov – Opgaver og aktiviteter for børn online