Dinosaur!

De forhistoriske dyr fascinerer børn og voksne i alle aldre.
Der er noget næsten magisk og eventyrligt ved de kæmpestore dinosaurer, som får os til at spærre øjnene op.

I bogen ”Dinosaur!” kan læseren få sin nysgerrighed og kærlighed til de forhistoriske dyr tilgodeset. Den store, flotte bog formidler i store plancher de mange dyr, der levede tilbage i forhistorisk tid.

Bogen er systematisk i sin fremstilling og fortæller detaljeret om de forskellige dyr i Trias, Jura-tiden, Kridt-tiden og den ny æra.
Men inden bogen dykker ned i de enkelte tidsperioder, introduceres læseren på bedste vis til de begreber, der er værd at kende når det drejer sig om dinosaurer. Læseren får således en introduktion til dinosaurer, de forskellige slags og den periode, hvor de levede (betegnes overordnet som Mesozoikum).

Det er en rigt illustreret bog med mange computeranimerede billeder, der søger at vise hvordan de forhistoriske dyr så ud.
Bogens afsluttende kapitel om udforskning er særlig værd at nævne. Her kan du læse om hvor i verden, man har fundet rester af de forskellige typer dinosaurer, møde kendte fossiljægere, læse om udgravning og moderne dinosaurforskning med mere! I dette kapitel bliver du klogere på dinosaurernes særkende og kan også læse lidt om den store uddøen.

”Dinosaur!” kommer bredt rundt omkring emnet dinosaurer og vil uden tvivl henrykke alle, der har interesse for forhistoriske dyr.
De computerskabte billeder giver et spændende indblik i en verden, vi ikke ved så meget om. Bogen er velformidlet og fyldt med faktabokse, illustrationer og billeder.
Takket være ordliste og et godt register fungerer bogen også fint for de større børn, der gerne vil læse faglitteratur på egen hånd. En smuk bog med masser af viden!

Køb Dinosaur! online

Skriv et svar