Cirkus Baldoni 2015

Diana Klüver og hendes familie blev den heldige test-familie som fik lov at anmelde premieren på Cirkus Baldonis sæsonpremiere. Det er der kommet denne fine beretning ud af:

Efter at have besøgt Cirkus Baldoni de seneste to år, var forventninger høje til årets forestilling. Vores knap 5-årige pige, kunne næsten ikke være i sin egen krop af bar spænding og aftensmaden blev hurtig slugt, så vi kunne komme hurtigt ud af døren. Lillebror blev desværre syg natten til forestillingen, så i stedet for en familietur tog mor og datter, afsted til forestillingen sammen med jævnaldrende veninde og dennes mor.

Cirkus Baldoni var for to år siden vores dengang 3-årige datters første møde med Cirkus, og de har gjort STORT indtryk og huskes stadig. Sikkert yderligere forstærket af Baldonis maskot, en løve-hånddukke, som hun tidligere har fået billeder med. Derfor var hun også helt bevist om hvad der var i vente. Med så høje forventninger kunne vi næsten kun blive skuffet, men det blev vi ikke.

Igen i år har de gjort det! Lavet et show, der fangede os på tværs af aldre, og gav os en oplevelse som vi ikke ville være foruden. Der er to afdelinger i cirkuset, med en pause mellem – i alt ca. 2 timer. Cirkuset er uden vilde dyr, hvilket nogen nok vil synes har sine etiske fordele. Forestillingen blev afsluttet med stående bifald, og en god stemning blandt publikum. Begge knap 5-årige piger var opslugte fra start til slut, også selvom sengetiden blev passeret allerede i første akt, og vi tog trætte men glade hjem.

Et lille intimt cirkus, hvor man tydeligt kan mærke stemningen og atmosfæren, uden at de mindste børn bliver skræmt af overdrevent høje lyde og effekter, som ofte forekommer i de største cirkus. Et enkelt af numrene var mest målrettet de allerstørste børn og voksne, så der var noget for alle. Der er godt udsyn, selv på de bagerste rækker. Jeg er glad for, at vi har valgt dette Cirkus, som det første Cirkus vores datter har prøvet. Det var lige tilpas, dragende uden at være skræmmende. Det vil også være dette cirkus vi vil vælge når vores søn skal med næste gang. I Cirkus Baldoni kan familien samles og få en oplevelse sammen, med børn i alle aldre, da der vil være noget for enhver. Hvis jeg kun havde store børn, ville jeg nok foretrække et af de helt store cirkus, men hvis familien gerne vil have en fælles oplevelse med børn i flere alderstrin vil dette være en god mulighed. Kan på denne baggrund kun anbefale at prøve dette Cirkus. God fornøjelse!

Diana Klüver og familie

Skriv et svar