Sådan vælger du en e-cigaret med øje for dit barns sikkerhed

Er du én af de mange, der har valgt smøgerne fra til fordel for e-cigaretten? Så ved du, hvor befriende det er at have oplevelsen af at ”ryge”, men uden de mange farlige kemikalier og kræftfremkaldende stoffer. Som forælder bliver hurtigt bevidst om sit eget ansvar, og hvor vigtigt det er at passe på sig selv, for at kunne passe på sine børn. Derfor er e-cigaretten et godt valg, fordi man ikke udsætter sit helbred for ligeså mange sundhedsskadelige faktorer. Men e-cigaretten er et ret avanceret lille instrument, som i små børnehænder godt kan være farlig. Derfor er det en fordel, at du sørger for at tilegne dig en grundlæggende og basal viden om det værktøj, som du benytter dig af. På den måde ved du, hvordan det fungerer, og det betyder, at du kan blive mere tryg ved at blive i dit valg om at stoppe med at ryge de traditionelle cigaretter. Når du kender til effekterne, og måden e-cigaretterne fungerer på, vil du også have lettere ved at være sikker i dit eget hjem, fordi du er bevidst om at placere redskabet uden for rækkevidden af de små nysgerrige børnefingre.

Krav og regler for e-cigaretter

E-cigaretten er som sagt et lille avanceret stykke teknologi, der består af forskellige komponenter, hvor det nemt kan gå galt, hvis der er fejl i maskineriet. Heldigvis skal alle e-cigaretter overholde den danske sikkerhedsstyrelses retningslinjer og krav for e-cigaretter.

Så hvad skal man gøre som forbruger? Man skal naturligvis sikre sig, at den e-cigaret man vælger, lever op til disse krav, og særligt skal man være opmærksom på børnesikringen på sin e-cigaret. Børnesikringen gør, at der er mindre sandsynlighed for, at barnet vil kunne bryde ind i e-cigarettens tank, men også at barnet ikke selv kan begynde at dampe løs.

Vælg en god forhandler

Når man handler e-cigaretter, er det derfor vigtigt, at man vælger en forhandler, man har tillid til. En forhandler, som overholder sikkerhedsstyrelsen krav og retningslinjer, og som sætter en ære i at sælge et godt, men også sikkert produkt. Der er mange forhandlere at vælge i mellem, men én forhandler er din-e-cigaret.dk. Alle deres e-cigaret tanke kommer med børnesikrede låg, så børnene ikke har mulighed for at bryde ind i tanken til den farlige væske. E-væsken eller e-juicen kan nemlig være farlig, hvis den siver ud af tanken.

Skriv et svar