Online spil for børn - Sjovforbørn.dk
           
Vis alle online spil    Del

Online Spil for børn

Her har vi samlet en række sjove spil for børn under 12 år. Her er kun sjove spil og ingen voldelige spil. Vi gør dog opmærksom på, at jeres børn kan klikke sig videre til spilproducentens hjemmeside, hvor vi ikke kan garantere for hvilke spil, de finder.

God fornøjelse !!

Oline spil

Her møder man bl.a. Bamse, Nikolai m.fl. Helt igennem genialt spil for de små.


Pengeby

I Pengeby kan man tjene penge og bruge dem på en masse ting. Der er mange muligheder, og det er helt gratis at deltage.


Vandpistolen

Det er din opgave at redde julen. Din julemand skal rundt og skyde med vandpistol, så de onde mænd fryser til isklumper.

Brug piletasterne til at bevæge dig og mellemrumstasten til at skyde med.


Hotwheels

På Hotwheels.dk kan du spille en masse racerspil og andre sjove spil med de kendte Hotwheels biler.

I dette spil skal du køre om kap i et terrænløb. Vælg de 3 slags biler du har lyst til med musen, og styr bilen med piletasterne. Med mellemrumstasten kan du skyde.


Frugtspillet

I frugtspillet skal du lægge 3 ens frugter på række. Du kan kun flytte frugter, der ligger lige op ad hinanden. Tryk på frugten og træk den derhen hvor du vil have den.


Ishulskastning i Andeby

Hold med pigerne eller drengene, og kast ærkefjenderne i vandet!

Der er også andre spil på Andeby siden.


Malkekøer

I dette spil skal du malke køer. Køerne har spist noget, de helt sikkert ikke kunne tåle, så de laver rigtig meget mælk. Du skal sørge for at malke dem, men husk at tømme spanden, når den er fyldt. 

Du flytter dig med piletasterne og malker (og tømmer spanden) med mellemrumstasten.

Hvis en af køerne ikke når at blive malket i tide, springer den i luften. Jo mere mælk, der kommer i spanden, jo flere point får du.


Rødskæg

Hjælp Rødskæg med at finde guldklumper. 

Du skal bruge piletasterne til at bevæge dig, og mellemrumstasten til at hoppe.

Du kan kun være under vandet max. 5 sekunder.


Tricks med monstertruck

Her skal du lave sjove tricks med monstertrucken for at få point. Men pas på du ikke brænder op på hovedet.

Du styrer med piletasterne. Pil op sætter farten og pil venstre og højre tipper bilen. Mellemrumstasten sørger for at bilen hopper.


Motorcykel Herskeren

Så gælder det om at være den bedste på 2 hjul.

Du styrer med piletasterne. Pil op giver fart. Pil ned bremser og de andre pile styrer motorcyklen.


Sudoku

Sudoku er et spil, hvor du skal bruge hovedet. I hver firkant (med 9 felter) må og skal der stå tallene fra 1-9 uden gentagelser. I rækkerne og kolonnerne skal der også stå tallene 1-9.

Du bruger knapperne nederst i billedet til at vælge tal og placere.

Der kommer kun en ny sudoku hver dag.


Den sultne slange

Du skal samle mad (de røde kugler) og bevæge dig hurtigt og behændigt rundt mellem buske og vand. 

Brug højre og venstre piletast til at bevæge dig med.


Tetris

I Tetris gælde det om at få brikker til at passe sammen. Du får en brik, som du kan dreje eller flytte, indtil den lander enten på bunden eller på de tidligere brikker.

Du roterer brikken med pil op tasten og flytter brikken med højre og venstre piletast.

Det gælder om at få dannet hele rækker.


Isbjørnen

Du skal hjælpe isbjørnen med at hoppe så højt som muligt.

Sæt hoppet igang ved at trykke på bjørnen, og tryk på så den igen for at få den til at hoppe endnu højere. Det er svært, så man skal være hurtig til at klikke.


Fandango

Danmarks Radios Fandango børnetime er meget populær, og i Fandangos spilafdeling, kan du prøve at lave mad, du kan hoppe i trampolin og du kan zappe rumuhyrer.

Spillene er meget enkle og egner sig blandt andet rigtig godt til at lære helt enkelt hvordan man bevæger musen, samler noget op og flytter det samt lærer at dobbeltklikke.


Huskespil

Her gælder det om i hvert level at parre 3 ens brikker nøjagtig ligesom i Memory/huskespil.


Skyd Rumskibe

Her gælder det om at skyde rumskibe ned, inden de kommer helt ned til dig. 

Du skyder med mellemrumstasten og flytter dig med piletasterne. Det er svært og du skal arbejde hurtigt for at nå at skyde allesammen ned, før de skyder dig !


Maskespil

I dette spil handler det om af fjerne alle de små masker i forskellige farver. Hvis man fjerner 3 der ligger tæt sammen, får man point og mere tid og kun en ekstra maske.

Fjerner man derimod 2 sammenhængene, får man 2 nye masker. Sten kan kun fjernes med bomber.


Kanonpiraten

Her i Kanonpiraten gælder det om at sænke fjendens skibe.

Du kan selv vælge hvilken kanon ved at flytte dig med piletasterne til højre og venstre. Du har valgt en kanon, når der kommer en hvid ring rundt om den. Når kanonen er valgt kan du hæve og sænke den med piletasterne (op og ned).

Tryk på RETURN-knappen når du er klar til at skyde.


Indkøbsgaden

Her gælder det om at tjene og bruge penge. Vent til spillet er loadet helt, før du begynder. Du bygger butikker ved at trykke på den ønskede butik nederst i spillet, og du kan opgradere dem ved at trykke på det hus, du har bygget - hvis du altså har råd.


Dino drop

I Dino drop skal du samle tre æg i samme farve ved siden af hinanden. Så forsvinder de og du skal finde 3 nye æg i samme farve.


UFO Joe

Joe skal lære at styre sin UFO, og du skal hjælpe ham med at lande sikkert på platformen. 

Brug piletasterne til at styre med, men pas på du ikke får for meget fart på.


Musikmaskinen

Her skal du være hurtig på tasterne. Det er ikke for de små børn, da man skal kunne fordele fingrene udover tastaturet. Det gælder om at spille et musikstykke med tastaturknapperne.


Spil FISK med Waffles

Det klassiske spil fisk, her blot med Waffles fra filmen Rango.


Gavepanik

Her gælder det om at lægge pakkerne i de rigtige kurve. Blå i blå kurv, rød i rød kurv og så videre. Spillet går stærkere og stærkere. Du skal bruge musen.


Hurtig med ringe

I dette spil skal du mache billedet i øverste venstre hjørne med spillepladen. I starten har du god tid til at se på billedet, men jo længere du kommer frem, jo hurtigere skal du være. Brug musen til at spille med.


Hold hjertet frit

Her gælder det om at beskytte hjertet mod de blå og grønne kugler. Især de grønne er farlige for hjertet. Bruge piletasterne til at bevæge dig, og mellemrumstasten til at skyde.


Perlespillet

Tag med dukkerne Rød og Gul på eventyr i Danmark. Hjælp dem med at løse quizzer undervejs.  Hør tudse-rappen, kom til fest med Bornholms trolde og meget mere.
Alder fra ca. 7 år – mindre børn kan også spille med hjælp til quizzerne.


 

Send os et tip om et sjovt spil på nettet

 
En vigtig del af enhver fødselsdagsfest er forberedelserne. Her er der lagt op til forventningens glæde. Involver barnet og lav hjemmelavede invitationer til den kommende fest. Det er både billigere, mere personligt og ganske sjovt!

Her får du den ultimative guide til sjove invitationer !
I Cirkus Baldoni kan familien samles og få en oplevelse sammen, med børn i alle aldre, da der vil være noget for enhver" - sådan skrev Diana Klüver bl.a. i sin og familiens anmeldelse af premieren på årets cikussæson.
En tur i skoven behøver ikke være med mor og far i hånden og helt vildt kedelig. Man kan også se det som en hyggelig tur ud af huset med veninderne og vennerne. Tag en tur i skoven med soveposer og telt og få en god oplevelse.
Nu kunne vi snart ikke vente længere – Østrig var målet for denne uges ferie, nærmere bestemt Wagrain-Kleinarl. Hvad kunne Østrig egentlig byde på af aktiviteter? Vi har flere gange været på skiferie og her har Østrig ALT at byde på.

Men tro mig – Østrig har virkelig også meget at byde på om ...

©2005-2015 Sjovforbørn.dk, Rugmarken 42, 8520 Lystrup, Kontakt Sjovforbørn.dk - Sitemap
Intet materiale må gengives uden skriftligt samtykke fra Sjovforbørn.dk - Se også www.Spassfurkinder.de for sjov i Tyskland