Mindfullness: Bobby Zachariaes Visualisering for børn - ,4 - Sjovforbørn.dk
           
 Gå tilbage Tilbage..   Søg i kalenderen  Min huskeliste  Brætspil for hele familien  Børnebogs-anmeldelser  Foreslå arrangement    Del
Mindfullness: Bobby Zachariaes Visualisering for børn

Afspænding i børnehøjde er en god måde at opnå veltilpasse unger på. Forlaget Rosinante udsender nu 2. udgave af Bobby Zachariaes CD med Visualisering for børn.

CD´en indeholder tre forskellige visualiseringsøvelser der hjælper barnet til at spænde af, og desuden to øvelser der hjælper med at finde indre styrke og lindring i forbindelse med sygdom eller andre former for smerter.

At visualisere og forestille sig er en fin måde at opnå ro, afslapning og tilpashed på. Visualiseringscd´en er en positiv oplevelse for barnet og bibringer også netop en følelse af tilfredshed og afspænding. Når vi visualisere bruger vi fantasien så det er på ingen måde svært for børn at visualisere med denne helt igennem gode CD.

I en travl og stresset hverdag vil ”Bobby Zachariaes Visualisering for børn” være en tiltrængt afkobling og ventil, der giver velbefindende. Børn og unge kan fint udføre visualiseringen på egen hånd vha. CD´en, der guider barnet roligt og med nemt forståelige forklaringer. I kan også fint visualisere og lave afspænding samme i hele familien, for på den måde at lade batterierne op.
CD´en her er et flot bud på visualisering for børn og anbefales på det varmeste!

Af Nønne Lønne Votborg, freelance tekstforfatter.Læs mere her

PS: Dette kan være en forældet nyhed, som ikke er gældende mere. Hvis nyheden gælder et bestemt arrangement, så tjek en ekstra gang, om arrangementet stadig er aktuelt.


Der er ikke noget mere hyggeligt end at tænde bål og bage snobrød. Læs med her når Naturkatapulten giver gode råd - og en opskrift på kakao-snobrød.
San Francisco er kendt som en kulturel og gastronomisk metropol med toprestauranter, museer og mikrobryggerier nok til at holde de fleste beskæftiget i ugevis. Hvad færre ved er, at byen også er særdeles familievenlig. Beliggenheden ved bugten giver mulighed for sjove aktiviteter både udendørs og in...
Det er på ingen måde ufortjent, at Cirkus Arena er et af de absolut mest populære cirkus i Danmark. Det er altid en helstøbt, gennemarbejdet og underholdende oplevelse at besøge nordens største cirkus - I år er ingen undtagelse.
Når den vejrguderne byder på regnvejr, hvilket de jo som oftest gør, så har vi brug for at finde på noget sjovt at lave indendørs.

©2005-2015 Sjovforbørn.dk, Rugmarken 42, 8520 Lystrup, Kontakt Sjovforbørn.dk - Sitemap
Intet materiale må gengives uden skriftligt samtykke fra Sjovforbørn.dk - Se også www.Spassfurkinder.de for sjov i Tyskland