Mindfullness: Bobby Zachariaes Visualisering for børn - ,4 - Sjovforbørn.dk
           
 Gå tilbage Tilbage..   Søg i kalenderen  Min huskeliste  Brætspil for hele familien  Børnebogs-anmeldelser  Foreslå arrangement    Del
Mindfullness: Bobby Zachariaes Visualisering for børn

Afspænding i børnehøjde er en god måde at opnå veltilpasse unger på. Forlaget Rosinante udsender nu 2. udgave af Bobby Zachariaes CD med Visualisering for børn.

CD´en indeholder tre forskellige visualiseringsøvelser der hjælper barnet til at spænde af, og desuden to øvelser der hjælper med at finde indre styrke og lindring i forbindelse med sygdom eller andre former for smerter.

At visualisere og forestille sig er en fin måde at opnå ro, afslapning og tilpashed på. Visualiseringscd´en er en positiv oplevelse for barnet og bibringer også netop en følelse af tilfredshed og afspænding. Når vi visualisere bruger vi fantasien så det er på ingen måde svært for børn at visualisere med denne helt igennem gode CD.

I en travl og stresset hverdag vil ”Bobby Zachariaes Visualisering for børn” være en tiltrængt afkobling og ventil, der giver velbefindende. Børn og unge kan fint udføre visualiseringen på egen hånd vha. CD´en, der guider barnet roligt og med nemt forståelige forklaringer. I kan også fint visualisere og lave afspænding samme i hele familien, for på den måde at lade batterierne op.
CD´en her er et flot bud på visualisering for børn og anbefales på det varmeste!

Af Nønne Lønne Votborg, freelance tekstforfatter.Læs mere her

PS: Dette kan være en forældet nyhed, som ikke er gældende mere. Hvis nyheden gælder et bestemt arrangement, så tjek en ekstra gang, om arrangementet stadig er aktuelt.


Musicalen Billy Elliot The Musical har høstet stor succes på alverdens scener, så det har været lidt at et scoop for Det Ny Teater, at kunne præsentere denne musical for det danske publikum. Forestillingen kører helt indtil 3. maj 2015.

Kender du dit børnebibliotek og alle de forskellige tilbud, det har? Børnebiblioteket er mulighedernes land, og det hele venter bare på jer – helt gratis!

Du kan faktisk snyde dig til lidt feriestemning for ganske få penge. Find et af de kommunale badelande, som lokker med over 30 grader i luften, 28 grader i vandet og kolde is i kiosken.
Der er god grund til at besøge de danske nationalparker. Her kan I opleve den mest enestående og særartede natur, Danmark kan byde på.

©2005-2015 Sjovforbørn.dk, Rugmarken 42, 8520 Lystrup, Kontakt Sjovforbørn.dk - Sitemap
Intet materiale må gengives uden skriftligt samtykke fra Sjovforbørn.dk - Se også www.Spassfurkinder.de for sjov i Tyskland