Den Kreative Julekalender - ,1,4 - Sjovforbørn.dk
           
Gratis nyhedsbrev  Søg udflugter  Om Sjovforbørn.dk  Send os et tip  Årets Greatest!    Del
Den Kreative Julekalender

Agnes kreative univers og Den Kreative Julekalender

Sidste år udgav Agnes Ingersen Den Kreative Julekalender som e-bog.
Nu har hun omskrevet bogen og fået den trykt. E-bogen kan stadig købes - den er blevet opdateret, så den ligner den trykte bog.

Bogen er en oplagt ide som erstatning for en traditionel pakkekalender. Man kan forære børnene 24 små pakker med materialer til modellerne i bogen og tage sig en hyggestund sammen med børnene hver dag hen imod jul. Modellerne er meget nemme at gå til og de er alle beskrevet i 3 sværhedsgrader, således at børn i alle aldre kan være med.
Børnene kan vokse med bogen og for hvert år lave de gammelt kendte modeller men i en helt ny sværhedsgrad.

Den Kreative Julekalender kan købes direkte på Agnes hjemmeside, www.forlagetingersen.dk, eller bestilles hjem hos boghandleren. Det er også muligt at downloade en gratis prøveversion af bogen, ligesom alle Agnes andre bøger på forlagets hjemmeside.
Bogen har været til salg en måneds tid og slaget er gået forrygende. Hvis det fortsætter på den måde, når bogen at være udsolgt inden jul.

Agnes kreative univers
Agnes er også begyndt at blogge, mest om kreativitet og genbrugsmaterialer. Ca. 2 gange om ugen skriver hun et nyt blog-indlæg. I øjeblikket blogger hun mest om hendes kreative brug af efterårets naturmaterialer som naturen vrimler med netop nu.
Det er ikke kun hendes egen kreativitet hun blogger om, det er også kreativiteten omkring hende, idet hele hendes familie er kreative. Det bliver en meget bred målgruppe hun kommer til at blogge for, modsat bøgerne som henvender sig til børn. Agnes blog kan læses på www.agnesingersen.dk.


Læs mere her

PS: Dette kan være en forældet nyhed, som ikke er gældende mere. Hvis nyheden gælder et bestemt arrangement, så tjek en ekstra gang, om arrangementet stadig er aktuelt.©2005-2015 Sjovforbørn.dk, Rugmarken 42, 8520 Lystrup, Kontakt Sjovforbørn.dk - Sitemap
Intet materiale må gengives uden skriftligt samtykke fra Sjovforbørn.dk - Se også www.Spassfurkinder.de for sjov i Tyskland