Sjov for brn KLUBBEN - Oplevelser med brn. Sknne rabatter til Danmarks attraktioner og aktiviteter for brn.
       
Bliv medlem  Om klubben  Se alle de gode rabatter   Se alle de gode rabatter p et kort     Del


Om klubben...

Sjovforbørn Klubben er en fordelsklub, hvor du og din familie kan opnå særlige fordele på familieoplevelser i hele landet.

Et medlemsskab dækker 2 voksne og op til 3 børn og er gyldigt et år frem i tiden. I den periode vil du og din familie opnå rabatter og særlige fordele hos alle vores børnevenlige samarbejdspartnere.

De attraktioner, feriesteder mm., du møder i Sjovforbørn Klubben er steder, vi har særligt udvalgt, fordi vi mener at de er meget familievenlige !! Vi kan altså anbefale alle de steder, vi har valgt at invitere til at give jer gode rabatter.

Læs vilkårene for klubben her.

Gratis medlem?
Er du allerede gratis medlem af Sjovforbørn.dk, så gør du det meget nemmere ved først at logge ind. Så kan du nemlig bruge det samme login til både de gratis fordele og til klubbens fordele.

Hvis du ikke er gratis medlem, så bliver du det automatisk, når du melder dig ind i Sjovforbørn klubben. Som gratis medlem har du nemlig også mulighed for at deltage i konkurrencer på Sjovforbørn.dk.

Kontakt os
Har du spørgsmål til klubben, så er du velkommen til at kontakte os på tlf. 25 15 53 50 mandag-fredag fra kl. 9-16. Du kan også skrive en mail til klub@sjovforborn.dk 


©2005-2017 Sjovforbrn.dk - Intet materiale må gengives uden skriftligt samtykke fra Sjovforbørn.dk