Familiefilm på Sjov for børn
           
Vis alle familiefilm    Del
Skønne film for hele familien
Når børnene når en vis alder (oftest 3-5 år) begynder biografen at være en rigtig sjov aktivitet for hele familien. Mange tegnefilm bliver i dag lavet, så også de voksne morer sig, og vælger man omhyggeligt en film, der passer til børnenes alder, bliver det en alletiders udflugt.

Vi har i samarbejde med Filmland.dk samlet alle de aktuelle biograffilm, og de dygtige anmeldere på Filmland.dk har givet deres besyv med. Men det er også vigtigt at I med børn får anmeldt de film, I har set. Det behøver ikke at være en lang anmeldelse, blot I skriver hvor gamle børnene er og om de syntes det var sjovt.

Når filmen ikke længere er biografaktuel, så er der sædvanligvis kun 1 måned eller 2 til den kommer på DVD. Vi gemmer naturligvis alle anmeldelser, så du også længe efter kan slå filmen op og se, om den er værd at investere i.

Hygge i hjemmebiffen med film
Elsker I også at se film? En biograftur kan nemt blive dyr, og det er ærlig talt også smadder hyggeligt at flade ud derhjemme med en dejlig film for hele familien. Det kan I gøre, uden det koster jer en krone. Filmen får I fra biblioteket, og der er nok at vælge mellem!Anmeldelse Grusomme Mig
Grusomme Mig
En 3D animationsfilm igen. Men ikke en af de dårlige. Superskurken Gru er en mand i fyrrerne med ekstremt tynde ben og en meget bred overkrop. Han går i sort jakkesæt og et langt kunstnerisk gråt halstørklæde. Hans hoved er bredt - så det passer til hans overkrop – og han har store runde øjne og tilsvarende mørke cirkler under dem. Som de mørke rande under øjnene røber, er Gru ond, så ond at han har et tæppe af panda-pels.

Superskurke
Gru vil gerne være den største superskurk på hele jordkloden, men der er kommet en ny superskurk på banen: Vector. Han er yngre, friskere og går med et....

Læs hele anmeldelsen her

Anmeldelse Troldmandens lærling
Troldmandens lærling
At sætte sig til rette med Nicolas Cage på lærredet og popcorn i skødet skruer altid forventningerne i vejret. Især når han medvirker i en klassiker som Troldmandens Lærling med masser af action og eventyr. Filmen starter også lovende med, at den onde troldkvinde Morgana, som vil ødelægge jorden, bliver forseglet i en dukke sammen med den gode heks Veronica, som troldmanden Balthazar (Cage) elsker.

I 1000 år leder Balthazar efter en lærling, som har lige så ypperligt magiske kræfter som Merlin havde, og som kan destruere Morgana og befri Veronica. Og som kan hjælpe ham med at besejre si....

Læs hele anmeldelsen her

Frække, frygtelige og følsomme film
Over hele landet er der rige muligheder for at finde en børnefilmklub, hvor dit barn kan få filmoplevelser af bedste kvalitet i samvær med andre glade unger.


Film for hele familien
Der kommer så mange nye film hele tiden, at det kan være svært at vide, hvilken film man skal vælge, når turen går til biografen.

Og når filmen udkommer på DVD kunne det også være rart at se, hvilke der er gode og hvilke der egner sig til børnenes alder.

Her i Sjovforbørn.dks filmguide finder du både aktuelle biograffilm og de film, der nu kan ses på DVD.


Anmeldelse Gullivers rejse
Gullivers rejse
Da Jonathan Swift skrev sit klassiske eventyr, Gulliver’s Travels, havde han nok ikke regnet med at Gulliver ( Jack Black) en dag skulle spilles af en buttet, amerikansk komiker, iført bermuda shorts og T- shirt. Alligevel blander de to stilarter sig meget fornuftigt, og den moderne historie, harmonerer udmærket med det originale eventyrets indhold og morale.

En gammel kending i moderne klæder
Vi møder den ”lille mand” med det ubetydelige job på en newyorkeravis, hvor han arbejder som kontorbud og ellers fører et liv uden nogen form for udsyn til forandring. Han udfordres af en koll....

Læs hele anmeldelsen her

Anmeldelse Min søsters børn vælter Nordjylland
Min søsters børn vælter Nordjylland
Mine søsters børn vælter Nordjylland, forsøger at tage den moderne familie op til diskussion - Eller er den i virkeligheden bare ude på at underholde? Hvis det første er tilfældet er det lidt for utydeligt. Ingen tvivl om at idéen har været der, og at den, samtidig med at være en familiefilm, ligeledes er ment som en kommentar på nutidens kernefamilie, men den formår ikke at overbevise tilskueren om en overordnet morale. Det gør da heller ikke så meget, hvis man er ude efter et let grin og gerne vil være vidne til nogle seje skarnstreger og egentlig bare vil læne sig tilbage og nyde en time og....

Læs hele anmeldelsen her


Anmeldelse Toy Story 3
Toy Story 3
Forventningerne har været store til Pixar’s nyeste og sandsynligvis sidste film i Toy Story-serien. Efter en skuffende film-sommer har hele branchen haft behov for en success, og det samme har vi stakkels biografgængere også i den grad! Derfor kan det med glæde konstateres, at Toy Story 3 – kun matchet af den fremragende ”Inception” – er en af sommerens og hele årets hidtil bedste film!

Den store flugt
Historiens opbygning er ikke radikal anderledes end i de to foregående Toy Story-film. Vi har at gøre med den samme herlige gruppe legetøj, som altid anført af den inspirerende Woody (....

Læs hele anmeldelsen her


Anmeldelse Karla og Jonas
Karla og Jonas
Karla (Elena Arndt-Jensen) charmerer på filmlærredet med sit naturlige grin og sine røde lokker. Men den person, som hun gerne vil charmere, er Jonas! Jonas (Joshua Berman), som gav hende et kys sidste sommer. Nu går jagten ind på den første kæreste: Hun skal jo bare ringe til ham, for han gav hende sit nummer i sommerferien. Historien er indtil videre realistisk og glædesspredende.

Hvordan er det at være forældreløs?
Karla tør ikke sige, at grunden til hun ringer er, at hun godt kan lide Jonas. Karla. Hun lyver i stedet og siger, at hun vil interviewe den forældreløse Jonas, om hvor....

Læs hele anmeldelsen her


Lav en top-nice fest for din tween. Undgå, at din søn eller datter synes, den bliver nederen barnlig. En guide til, hvad du skal gøre og absolut ikke gøre som forælder til festen. Idéer til temaer, pynt, mad og styring af slagets gang.
Det er et imponerende syn, der møder os, da vi kører op mod Tropical Island. Det er nemlig en kæmpe stor hangar, der oprindeligt blev bygget til at huse fabrikationen af luftskibe. Det blev aldrig til noget, og nu ligger der et stort tropisk paradis med sandstrand, lagune, vandrutsjebaner, restauran...
En tur i skoven behøver ikke være med mor og far i hånden og helt vildt kedelig. Man kan også se det som en hyggelig tur ud af huset med veninderne og vennerne. Tag en tur i skoven med soveposer og telt og få en god oplevelse.
Du kan faktisk snyde dig til lidt feriestemning for ganske få penge. Find et af de kommunale badelande, som lokker med over 30 grader i luften, 28 grader i vandet og kolde is i kiosken.

©2005-2015 Sjovforbørn.dk, Rugmarken 42, 8520 Lystrup, Kontakt Sjovforbørn.dk - Sitemap
Intet materiale må gengives uden skriftligt samtykke fra Sjovforbørn.dk - Se også www.Spassfurkinder.de for sjov i Tyskland