Ferie med brn i Danmark - Sjovforbrn.dk
        
Sjovforbrnpferie.dk    Del

Ferie i Danmark

Ferie i Danmark er afslapning på børnenes vilkår.

Hvordan skal vi bo? Hvor i Danmark?
Sommerhus eller feriecenter? Børnevenlige strande er der i hele Danmark

Der er rigtig mange muligheder for at få en super god ferie i Danmark, hvis du som familie med børn leder efter drømmeferien. Hvad enten du er til til komfortable hoteller eller til de små hyggelige vandrerhjem, så finder du hvad du søger i Danmark.

Mange hoteller, feriecentre og vandrerhjem har taget særlige hensyn til børnefamilier i deres indretning og faciliteter, og som mor eller far ved du sikkert, at det gør ferien betydeligt nemmere, når der f.eks. er gode puslefaciliteter til din baby, en udfordrende legeplads eller børnemenuer på restauranten. Her kan du se en oversigt over, hvilke tilbud der findes i Danmark til familier med børn.

De forskellige egne af Danmark byder på hver deres fortrin.

Er du til det barske men smukke vesterhav, eller er du mere til de børnevenlige strande langs Danmarks østkyster?

Er du til storbyferie med rigt udbud af museer og forlystelser, eller er du til naturen og alt hvad den har at byde dig og dine børn?

Husk blot at den bedste ferie for børn, er den, hvor de også bare har mulighed for at slappe af og være sammen med jer...

Hvad skal vi lave? Billig ferie?
Aktiviteter for børn i Danmark Billig ferie kan være cykelferie

Ferie i Danmark er skønt men vi garanterer dog ikke for vejret.

Er det ikke lige sol fra en skyfri himmel, så fortvivl ikke. Der er mange sjove attraktioner over hele landet for børn, og mange af dem er glimrende også på en regnvejrsdag. Du finder en oversigt over alle indendørs attraktioner i Danmark her.

Har du ikke mulighed for internetadgang på din sommerferie, så husk at skriv alle de gode steder for børn ned, inden I tager afsted. Du kan søge blandt alle de sjove udflugtsmål her.

Det er ikke altid at pengepungen tillader de store udskejelser, men det er faktisk muligt at holde en dejlig ferie med børn i Danmark, uden at det behøver at koste en bondegård. I de kommende uger vil vi prøve at komme med nogle forslag til billige ferier. Du kan se hvor billigt en ferie i København kan gøres her. Hvis du foretrækker ferie i Jylland, så kig med her.

I samarbejde med Danhostel Danmarks Vandrerhjem kørte vi i marts en konkurrence, hvor du ved at komme med gode tips til billig ferie, kunne vinde et gavekort til et vandrerhjemsophold. Læs de supergode tips her.

   
   

 

 
Lad mig sige det, som det er. Jeg har faktisk kun vret i Rom en eneste gang, og det endda kun i en weekend, hvor min datter og jeg skulle til koncert. Vi ville dog se s meget som muligt i denne smukke by, s det endte med, at vi brugte mere tid p at transportere os frem og tilbage mellem de forsk...
En vigtig del af enhver fdselsdagsfest er forberedelserne. Her er der lagt op til forventningens glde. Involver barnet og lav hjemmelavede invitationer til den kommende fest. Det er bde billigere, mere personligt og ganske sjovt!

Her fr du den ultimative guide til sjove invitationer !
Der ligger mange sknne storbyer i Europa, hvor der ogs er masser af spndende oplevelser for brnene. Men srligt Barcelona har grebet mig og mine brn. Det er en smuk og interessent by, der byder p forskellige oplevelser for hele familien.
Vi er faldet pladask for at lave bl i baghaven og hygge med snobrd, pandekager og popcorn. Brnene eeeelsker det (og det gr vi andre ogs)

©2005-2017 Sjovforbrn.dk, Rugmarken 42, 8520 Lystrup, Kontakt Sjovforbrn.dk - Sitemap
Intet materiale må gengives uden skriftligt samtykke fra Sjovforbørn.dk