Ferie med brn i Danmark - Sjovforbrn.dk
        
Sjovforbrnpferie.dk    Del

Ferie i Danmark

Ferie i Danmark er afslapning på børnenes vilkår.

Hvordan skal vi bo? Hvor i Danmark?
Sommerhus eller feriecenter? Børnevenlige strande er der i hele Danmark

Der er rigtig mange muligheder for at få en super god ferie i Danmark, hvis du som familie med børn leder efter drømmeferien. Hvad enten du er til til komfortable hoteller eller til de små hyggelige vandrerhjem, så finder du hvad du søger i Danmark.

Mange hoteller, feriecentre og vandrerhjem har taget særlige hensyn til børnefamilier i deres indretning og faciliteter, og som mor eller far ved du sikkert, at det gør ferien betydeligt nemmere, når der f.eks. er gode puslefaciliteter til din baby, en udfordrende legeplads eller børnemenuer på restauranten. Her kan du se en oversigt over, hvilke tilbud der findes i Danmark til familier med børn.

De forskellige egne af Danmark byder på hver deres fortrin.

Er du til det barske men smukke vesterhav, eller er du mere til de børnevenlige strande langs Danmarks østkyster?

Er du til storbyferie med rigt udbud af museer og forlystelser, eller er du til naturen og alt hvad den har at byde dig og dine børn?

Husk blot at den bedste ferie for børn, er den, hvor de også bare har mulighed for at slappe af og være sammen med jer...

Hvad skal vi lave? Billig ferie?
Aktiviteter for børn i Danmark Billig ferie kan være cykelferie

Ferie i Danmark er skønt men vi garanterer dog ikke for vejret.

Er det ikke lige sol fra en skyfri himmel, så fortvivl ikke. Der er mange sjove attraktioner over hele landet for børn, og mange af dem er glimrende også på en regnvejrsdag. Du finder en oversigt over alle indendørs attraktioner i Danmark her.

Har du ikke mulighed for internetadgang på din sommerferie, så husk at skriv alle de gode steder for børn ned, inden I tager afsted. Du kan søge blandt alle de sjove udflugtsmål her.

Det er ikke altid at pengepungen tillader de store udskejelser, men det er faktisk muligt at holde en dejlig ferie med børn i Danmark, uden at det behøver at koste en bondegård. I de kommende uger vil vi prøve at komme med nogle forslag til billige ferier. Du kan se hvor billigt en ferie i København kan gøres her. Hvis du foretrækker ferie i Jylland, så kig med her.

I samarbejde med Danhostel Danmarks Vandrerhjem kørte vi i marts en konkurrence, hvor du ved at komme med gode tips til billig ferie, kunne vinde et gavekort til et vandrerhjemsophold. Læs de supergode tips her.

   
   

 

 
Mine brn var bestemt ikke for gamle til at besge Lego House og det var jeg heller ikke. S find dit indre legebarn frem, tag p familieudflugt og glem ikke at tage en tur i klderen og lre om historien bag Lego familien og ikke mindst Lego klodsen. God tur !
Der er ikke noget mere hyggeligt end at tnde bl og bage snobrd. Ls med her nr Naturkatapulten giver gode rd - og en opskrift p kakao-snobrd.
Blokhus er et sknt sted om sommeren fyldt med glade sommergster, den dejlige strand, livet i byen og de mange udflugtsml i nrheden. MEN Danland i Blokhus har ogs masser at tilbyde gsterne i de kolde vintermneder. Her er det bare nogle andre ting, der trkker brnefamilierne til Blokhus. V...
Du kan faktisk snyde dig til lidt feriestemning for ganske f penge. Find et af de kommunale badelande, som lokker med over 30 grader i luften, 28 grader i vandet og kolde is i kiosken.

©2005-2017 Sjovforbrn.dk, Rugmarken 42, 8520 Lystrup, Kontakt Sjovforbrn.dk - Sitemap
Intet materiale må gengives uden skriftligt samtykke fra Sjovforbørn.dk