Sjov for brn.dk - Din guide til sjove oplevelser med brn
       
Gratis nyhedsbrev  Sg udflugter  Send os et tip  rets Greatest!    Del

Om Sjovforbørn.dk

Da vi fik vores første barn for 14 år siden, kendte vi stort set ikke nogen steder, der kunne være sjove at tage hen hele familien. Det skulle da lige være Zoo og Tivoli.

Vi søgte på internettet, men kunne ikke rigtig finde noget, der var særligt lavet til børnefamilier, og i 2005- 5 år senere - gjorde vi noget ved sagen.

Om du er til de store forlystelsesparker eller til de gratis glæder, så finder du hvad du søger her. Sjov for børn giver dig mulighed for at søge efter de udflugtsmål, der passer til jeres børn og økonomi. Til gengæld vil vi sætte stor pris på, at du sætter 5 minutter af til at skrive en anmeldelse eller 2 af de steder du besøger. Denne guide bliver kun rigtig anvendelig, hvis vi hører din mening.

Vi hører også meget gerne fra dig, hvis du har et forslag til en aktivitet, der bør medtages på siden. Især spændende offentlige legepladser og museer/attraktioner, ikke alle lige støder ind i, vil vi meget gerne høre om.

Sjov for børn har nu også udvidet med en liste over børnevenlige restauranter og en arrangementskalender, hvor du kan indtaste alle de arrangementer, du kender og kan anbefale. Derudover finder du cirkusanmeldelser, familiehygge med brætspil og online spil til børn. På www.sjovforbornpåferie.dk kan du finde alt der er ferierelateret.

Rigtig god fornøjelse.

Mette Juhl

Kontakt Sjov for børn
Spørgsmål og svar
Annoncering på Sjovforbørn.dk

 

Hvem er vi?

 

 

Mette Juhl
partner@sjovforborn.dk

Stifter og ejer af Sjovforbørn.dk

Mor til 3 drenge på 9, 12 og 14 år. Mette skriver artikler, udvikler og sørger for annoncering, konkurrencer og fribilletter og alt det andet.....

Bor i ÅrhusThomas Bircherod
http://www.kundesign.dk/

Webgrafiker. Står for design på Sjovforbørn.dk og Sjovforbørnpåferie.dk

Far til 2 dejlige drenge og bor i ÅrhusMogens Jepsen
Skribent for Sjovforbrn.dk

Mogens Jepsen er uddannet journalist og har 3 brn p 8, 12 og 14 r.

Nnne Lnne Votborg
http://votborgkommunikation.dk/
Skribent for Sjovforbrn.dk

Nnne Lnne er uddannet bibliotekar med speciale i brn og kultur. Til daglig arbejder Nnne Lnne med reklame, kommunikation og formidling i eget firma.
Resten af tiden str i familielivets tegn og det nyder datteren Mille p 11 r godt af. De to elsker frst og fremmest kulturoplevelser i bred forstand og derudover natur m.m. Nnne gr imidlertid ind for et bred og varieret fritidsforbrug. Derfor prver den lille familien lbende forskellige ting og er altid ben for nye oplevelser, som Nnne stver op ved sin pc, i bger og magasiner. Datteren Mille er en habil kok prcis som sin mor og de to gr gerne i kkkenet sammen.


Sille Kongstad
http://www.sillekongstad.dk
Skribent for Sjovforbrn.dk

Sille Kongstad er uddannet lrer ikke overraskende med billedkunst og hndarbejde som linjefag, og s er hun typen, der ikke kan lade vre med lige at gre cyklen lidt federe ved at hnge lidt flagrende kantebnd p styret. Faktisk gr det meste af hendes tid, ud over at vre mor, med at bygge mbler, dukkehuse, gynger og male, tegne, sy og kreere alt muligt, hun bliver inspireret af i blade, butiksvinduer, p gaden eller af sine tre unger: Anna p 8, Ida p 6 og lille Ville p 1 r.


Mette Mrk
http://www.mettemork.dk
Skribent for Sjovforbrn.dk

Mette er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthjskole i 1995 og har arbejdet som journalist lige siden.

Mette bor nord for rhus med 2 brn p 8 og 11 r.

Helle Hansen
Skribent for Sjovforbrn.dk

Helle bor i Holstebro med sin mand og deres to brn: Sofie p 5 r og Mikkel p 2 r.
Sammen med familien camperer Helle s meget, som det er muligt - fortrinsvis i Danmark - men p sigt ogs i udlandet. Helle stter stor pris p brnevenlige campingpladser samt aktiviteter og underholdning for brnene. Hun gr derfor meget op i, hvad der er af tilbud p campingpladserne og ikke mindst p den egn de besger i form af sevrdigheder og spndende attraktioner i brnehjde.

Sus Warming
Skribent for Sjovforbrn.dk

Sus er selvstndig med en lang rkke projekter i kufferten - dog alle med netkommunikation som omdrejningspunkt. Som freelanceskribent skriver hun bla. om forbrugerstof, brnemode og tendenser, familier, brn og alt det som foregr i og mellem mennesker. Hun har desuden en uddannelse som Psykoterapeut og har fungeret som brevkasseredaktr.

Sus er mor to livlige drenge og et par internetsider.

Lisbeth Wilger
Skribent for Sjovforbrn.dk

Lisbeth bor i Kolding med sin sn Alexander p 16 r. Hun arbejder med lokal TV - primrt som studievrt, men ogs som reporter, og s er hun ogs en flittig skribent til de lokale medier i byen. Samt til Sjov for Brn.
Sammen med sin sn er Lisbeth meget aktiv bruger af kultur og natur, og det foregr ofte til fods eller p cykel. At bevge sig er et vigtigt parameter for familien, og som tidligere aktiv og ansat fitnessmedarbejder anser mor - og nu ogs sn - det at bruge kroppen for en vigtig del af hverdagen.

Louise Wilhelmsen
Skribent for Sjovforbrn.dk

Louise Wilhelmsen er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthjskole i 1999, og siden har hun arbejdet p aviser, men nu arbejder hun som freelancer. Fritiden bliver brugt med mand og brn, Anton og Laura p 4 og 2 r. Turene gr isr til legeplads, svmmehal,gymnastik, hoppeland og teater.
©2005-2017 Sjovforbrn.dk - Intet materiale må gengives uden skriftligt samtykke fra Sjovforbørn.dk