Sjov for brn.dk - Din guide til sjove oplevelser med brn
    
Bliv medlem  Send os et forslag    Del

FAQ

Ofte stillede spørgsmål
Hvad betyder priskategorierne?
Vi har valgt at inddele alle attraktionerne i 6 kategorier:
 • Gratis
 • Fra kr. 1 til kr. 150,-
 • Fra kr. 151,- til kr. 400,-
 • Fra kr. 401,- til kr. 500,-
 • Fra kr. 501,- til kr. 700,-
 • Over kr. 700,-

 • Prisen er beregnet ud fra 2 voksne og 2 børn over 5 år. Er I ikke det antal, finder I hurtigt ud af hvilken kategori, I foretrækker. Bemærk at der er gratis adgang for børn under 3 år de fleste steder.
  Hvordan skal jeg rate en attraktion?
  Det maksimale du kan give en attraktion er 5 stjerner, og det kan du give både til den lille hyggelige naturoplevelse og den store forlystelsespark. Du skal således give stjerner for oplevelsen af den enkelte kategori. Hvis du tager i skoven med den forventning, at der er 8 timers sjov med rutsjebaner og karruseller, og du bliver skuffet, skal du naturligvis ikke give naturoplevelsen bundkarakter.
  Hvorfor skal jeg blive medlem af Sjovforbørn.dk?
  Det er en god ide at melde sig ind, hvis du ønsker særtilbud fra attraktionerne. Vi har også bedre mulighed for at fortælle dig nærmere om nye tiltag på Sjovforbørn.dk. Du behøver ikke modtage tilbud fra attraktioner, der er dig uvedkommende. Kryds blot af hvad du ønsker, når du melder dig ind.
  Hvad er forskellen på et badeland og en svømmehal?
  Der vil tit være en lidt flydende grænse. Vi forsøger at skelne mellem en traditionel svømmehal og dem, der tilbyder f.eks. opvarmede bassiner, legeredskaber og andre ting, der kan være med til at gøre stedet til en rigtig god familieudflugt. Vi kan ikke afvise at vi på længere sigt også vil medtage almindelige svømmehaller, men det er lidt op til jer brugere, om I ønsker det.
  Hvordan skriver jeg en anmeldelse?
  Det er nemt. Du vælger en attraktion, og lige under beskrivelsen i venstre side er der et link der hedder ANMELD. Tryk der og skriv din anmeldelse. Det kan anbefales at starte med at blive medlem, da du så har mulighed for at redigere i din anmeldelse i op til en uge efter du har skrevet den. Anmeldelser er meget vigtige for andre brugere, så du hjælper os allesammen, når du f.eks. skriver dine børns alder og om det var højsæson eller lavsæson og andre af den slags informationer.
  Hvor kan jeg se hvor mange der har givet en stemme på et udflugtsmål?
  På Sjovforbørn.dk kan du finde mange informationer ved at føre musen henover f.eks. stjerner og andre ikoner. Du kan altid se hvor mange stemmer der er afgivet ved at føre musen henover stjernerne. Grunden til at mange informationer ligger på den måde, er at det ellers villle fylde meget og give et dårligere overblik generelt.
  Hvad koster det at bruge Sjovforbørn.dk?
  Det er 100% gratis at bruge Sjovforbørn.dk, og de enkelte udflugtsmål betaler heller ikke noget for at bruge siden. Siden lever 100% af bannerreklamer, og vi har gjort det nemt for dig at gennemskue, hvad der er redaktionelt og hvad der er reklamer.
  Der ligger mange sknne storbyer i Europa, hvor der ogs er masser af spndende oplevelser for brnene. Men srligt Barcelona har grebet mig og mine brn. Det er en smuk og interessent by, der byder p forskellige oplevelser for hele familien.
  WOW-park er en stor udendrs legepark med mulighed for sved p panden, og hjde udfordringer i trtoppene.
  Nr den vejrguderne byder p regnvejr, hvilket de jo som oftest gr, s har vi brug for at finde p noget sjovt at lave indendrs.
  Fredericia Teater har denne gang valgt en satsning af de helt store. De har valgt, at lave en musical over historien Prinsen af Egypten. Det er noget af en mundfuld Fredericia Teater har givet sig i kast med, men med de tidligere opstninger som Aladdin, Den lille Havfrue, Klokkeren fra Notre Dame...

  ©2005-2017 Sjovforbrn.dk - Intet materiale må gengives uden skriftligt samtykke fra Sjovforbørn.dk