Legejunglen Køge på Sjov for børn.dk
           
Søg udflugter  Seneste udflugter  Fribilletter for en anmeldelse    Del

Legejunglen Køge
Se flere billeder af Legejunglen Køge
Legejunglen er et 1.500 m2 stort indendørs legeland, der byder på aktiviteter som f.eks. legestativ med bølge- og rørrutsjebaner. Vi har Sjællands 2 højeste og hurtigste indendørs rutsjebaner, oppustelig rutsjebane, hoppeborge, boldhav, fodboldbane, billard/poolbord, airhockey, Nintendo Wii og meget mere. Til de voksne er der gratis, trådløst internet og bløde sofaer.

Når I bliver sultne/tørstige, kan I købe mad og drikke i caféen. I må også gerne selv tage mad med.

Ønsker du at holde en fødselsdag ud over det sædvanlige, så hold den i LegeJunglen. Uanset om du er 8 eller 58 år. LegeJunglen er for legebørn i alle aldre.

Du finder LegeJunglen på Tigervej 14 i Køge. Hvis du kommer med bus eller tog, så er det nemt og enkelt. Bus 121, som kører fra Friheden station, holder 3 minutters gang fra LegeJunglen. Tog fra København, Roskilde og Næstved holder ved Ølby station, som ligger 7 minutters gang fra LegeJunglen. Tager I bilen, parkerer I bare lige uden for.Gratis for børn under 1 år.Tigervej 14
4600 Køge
Tlf. 30706226
Gå til hjemmesiden for Legejunglen Køge
    
Prisklasse: Prisklasse: Fra kr. 151,- til kr. 400,- for 2 voksne og 2 børnPrisklasse: Fra kr. 151,- til kr. 400,- for 2 voksne og 2 børn
Anslået alder. Dette er kun Sjovforbørn.dks vurdering. Er du uenig, så send os straks en email. Husk at skriv til os hvorfor du mener, at vi tager fejl. 0 til 12 år
Handicapvenlighed:

Samlede handicapkarakterer:

Tilgængelighed:
Puslefaciliteter:
Brugernes vurdering af Legejunglen Køge. 11 brugere har stemt.
Brugernes vurdering af Legejunglen Køge. 19 brugere har stemt.

Anmeldelser:
05-12-2013 Sjov for alle Skrevet af Balouie
Det særligt gode ved Legejunglen i Køge er at ingen keder sig. Alle både børn og voksne har det sjovt
06-04-2013 Super herligt sted Skrevet af Mette
Vi har nu været der flere gange og ælsker det. Børnene kan fint får 4-5 timer til at gå med alle de fede aktivitetsting og vi voksne har rig mulighed for enten at lege med eller nye en kop kaffe og en snak ved et af de mange borde.
Priserne er absolut rimelige og man må selv have mad med hvilket jo også gør at det er meget billigere end fx Capella Play.

Vi kommer helt sikkert igen!
09-10-2012 Fedeste oplevelse længe! Skrevet af Sandra Hansen
Legejunglen er helt fantastisk til alle aldre. Mine bedsteforældre på 75 år klatrede rundt i legestrukturen og spillede på arkademaskinerne. Min niece på 6 år mener ikke at 8 timer i Legejunglen er nok. Den bedste familiefødselsdag i min familie skete i Legejunglen! Det var en helt fantastisk oplevelse at se så søde medarbejdere som sørgede for næsten alt. Man skulle næsten ikke løfte en finger selv. Det eneste problem var at samle børnene og de voksne til maden :) udover at Legejunglen opfordrer til max udfoldelse får man en masser af motion - det kan altid mærkes i mavemusklerne dagen efter! Legejunglen er noget som skal opleves - det kan ikke beskrives hvor fedt det er! Medarbejderne er altid søde, der er altid rent, de gør borde rent i løbet af dagen så det er sjældent at man finder et tomt ulækkert bord, toiletterne er pæne og priserne på mad, drikke og guf er rimelige - også må man endda have egen mad med! Indgangspriserne er også rimelige. Det er da helt fantastisk! Tak til ejerne for at have lavet så fantastisk og fedt et sted hvor man kan krudte børnene (og sig selv) af i bedste stil!
06-08-2012 Kun hvis du bor tæt på Skrevet af merosa
Jeg vil ikke tage derhenne igen. Det er mega varmt derinde og stedet er meeeeget mindre end det de beskriver. Hvis man bor i KBH kan man lige så godt tage til Capella Play. Ingen stor oplevelse for os.
11-07-2012 Sjovt for alle aldre Skrevet af kim_k
En rigtig god oplevelse - det eneste der trækker lidt ned er akustikken i lagerhallen... Ørepropper er tilrådeligt.
13-04-2012 Hvad byder du overfriske børn? Skrevet af Pil
Legejunglen.dk

Legejuglen.T
ak for en dejlig formiddag i forgårs. Pænt, rent, søde personaler og kun et enkelt minus. Når vi går i legeland er vi ret usunde og børnene elsker det usunde osse. I har en god kyllingesandwish men jeg savner at man kan købe pommes frits. Det her er bare en opfordring som jeg håber I ser. Vi er os glade for vi selv kan tage mad med og derfor får I alle 5.
Vi havde en dejlig rolig og meget lang køretur med nogen helt udkørte børn.

Mange hilsener Pil
14-09-2011 Pludselig var der gået 4 timer Skrevet af NKJensen
Jeg havde egne børn og deres fætre med, alder fra 5 til 13 år, 4 drenge og en pige. De susede rundt og havde det sjovt både med klatre-junglen, videospil, simulatorer og hoppeborgene. Vi medbragte mad og ungerne købte saftevand i adskillige 2 liters kander. Vi savnede MEGET at kunne købe mælk (man må jo ikke medbringe drikkelse selv). God kaffe til de voksne, dygtig betjening fra personalet. Eneste krise opstod da vi skulle hjem, de yngste var blevet overtrætte og ville ikke hjem! Det trådløse internet virkede fint, men der er kun få steder at få strøm hvis man har for lidt batteritid. Indretningen er meget "effektiv" - den ligner bare ikke en jungle. Ungerne ligner til gengæld aber efter få minutter!
24-08-2011 Skrevet af anonym
for 5. gang i træk har vi nu været i legejunglen, og det er stadig ligeså sjovt som første gang. hele familien hygger med alle de faciliteter der er, og vores seks årig nyder det så meget. enten med eller uden legekammerater.

Det gode er helt sikkert at vi kan købe frisk smurte sandwich og et par pølser til ungerne, hvilket er dejlig nemt. vi har dog os haft vores eget mad med, som jo gerne må nydes i legejunglen, det er skønt bare og vide man har muligheden.

vi har gerne et vennepar med og deres børn, så vi forældre kan hygge sludre når vi har fået varmen af og lege med ungerne.

Tusind tak til personalet i ligejunglen som yder en rigtig god og smilende service.
31-07-2011 Helt perfekt. Skrevet af SandraFunch
Ja hvad kan man sige, vi har holdt fødselsdag 3 gange dernede nu og alle vores gæster har hygget sig uanset alderen, vi var der så sent som i fredags og 6 timer blev endnu engang brugt, man bliver aldrig træt af det...
04-07-2011 Super dejlig dejlig dag Skrevet af Helle Bøgh
Min mand og jeg var afsted til Legejunglen i går med vores 3 børn og vores vennepar der havde 2 børn med.

Det var bare den skønneste dag. Vi hyggede, grinede og legede i 5 timer. Det har vi aftalt, at det gør vi snart igen.

Tak til min søde kollega der gjorde mig opmæksom på dette dejlige sted.


OBS OBS OBS Der er flere anmeldelser. Tryk her for at læse dem alleSkriv en anmeldelse af Legejunglen Køge

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.


Der er god grund til at besøge de danske nationalparker. Her kan I opleve den mest enestående og særartede natur, Danmark kan byde på.
Det er et imponerende syn, der møder os, da vi kører op mod Tropical Island. Det er nemlig en kæmpe stor hangar, der oprindeligt blev bygget til at huse fabrikationen af luftskibe. Det blev aldrig til noget, og nu ligger der et stort tropisk paradis med sandstrand, lagune, vandrutsjebaner, restauran...
En tur i skoven behøver ikke være med mor og far i hånden og helt vildt kedelig. Man kan også se det som en hyggelig tur ud af huset med veninderne og vennerne. Tag en tur i skoven med soveposer og telt og få en god oplevelse.
Alt der har med kagepynt, cupcakes og hjemmelavede søde sager at gøre er rigt repræsenteret i blade, blogs og på TV for tiden, så hvorfor ikke også lade de populære kager få en fremtrædende rolle ved som aktivitet ved den næste børnefødselsdag?


©2005-2015 Sjovforbørn.dk, Rugmarken 42, 8520 Lystrup, Kontakt Sjovforbørn.dk - Sitemap
Intet materiale må gengives uden skriftligt samtykke fra Sjovforbørn.dk - Se også www.Spassfurkinder.de for sjov i Tyskland