Birkerd Svmmehal p Sjov for brn.dk
        
Sg udflugter  Seneste udflugter  Fribilletter for en anmeldelse    Del

Birkerd Svmmehal

Birkerd Svmmehal har 2 stk 25 meter-bassin og et varmtvandsbassin. I svmmehallen finder du ogs sauna og solarium, og der er srligt handicapvenlige omkldningsrum.

Der er etableret udendrs poolomrde og beachvolley, som kan bruges i sommermnederne.

P grund af en utthed i betonen, skal sandfiltret i det gamle bassin renoveres, i perioden fra 30. marts til primo august 2009.

Alle brn betaler entre.

Der er mulighed for at købe sæsonkort.

Bistrupvej  1
3460 Birkerd
Tlf. 29370149
G til hjemmesiden for Birkerd Svmmehal
    
Prisklasse: Prisklasse: Fra kr. 1,- til kr. 150,- for 2 voksne og 2 brn
Anslået alder. Dette er kun Sjovforbørn.dks vurdering. Er du uenig, så send os straks en email. Husk at skriv til os hvorfor du mener, at vi tager fejl. 0 til 18 rHandicapvenlighed:

Der er endnu ingen brugere, der har vurderet handicapvenligheden for Birkerd Svmmehal. Du kan bidrage ved at trykke her.


Der er endnu ingen anmeldelser af Birkerd Svmmehal. Skriv en anmeldelse ved at trykke her.Skriv en anmeldelse af Birkerd Svmmehal

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.


Der ligger mange sknne storbyer i Europa, hvor der ogs er masser af spndende oplevelser for brnene. Men srligt Barcelona har grebet mig og mine brn. Det er en smuk og interessent by, der byder p forskellige oplevelser for hele familien.
Ungerne vil sgu ha skattejagt hver gang! Kniber det lidt med opfindsomheden? S ls med her og f det hele serveret p et slvfad.

N DET FR DE ANDRE FORLDRE !!!
WOW-park er en stor udendrs legepark med mulighed for sved p panden, og hjde udfordringer i trtoppene.
Blokhus er et sknt sted om sommeren fyldt med glade sommergster, den dejlige strand, livet i byen og de mange udflugtsml i nrheden. MEN Danland i Blokhus har ogs masser at tilbyde gsterne i de kolde vintermneder. Her er det bare nogle andre ting, der trkker brnefamilierne til Blokhus. V...

©2005-2017 Sjovforbrn.dk, Rugmarken 42, 8520 Lystrup, Kontakt Sjovforbrn.dk - Sitemap
Intet materiale må gengives uden skriftligt samtykke fra Sjovforbørn.dk