Lalandia Badeland Rødby på Sjov for børn.dk
           
Søg udflugter  Seneste udflugter  Fribilletter for en anmeldelse    Del

Lalandia Badeland Rødby

Det tropiske Badeland - er Danmarks største og er Lalandias varemærke. Overalt i Badelandet er der fyldt med varme oplevelser for store og små. De mindste børn skal bære badeble og de lidt større - ikke renlige - børn skal bære blebukser, når de opholder sig i Badelandet. Ved indgangen til Badeland er det muligt at købe badebleer og badebukser.De boende gæster har altid fortrinsret til Badelandet. I de tilfælde, hvor der er mange boende gæster og vejret er dårligt vil der være ventetid for dagsgæster på indgang til Badelandet.


Gratis for børn under 4 år.Lalandia Centret 1
4970 Rødby
Tlf. 70153028
Gå til hjemmesiden for Lalandia Badeland Rødby
    
Prisklasse: Prisklasse: Fra kr. 151,- til kr. 400,- for 2 voksne og 2 børnPrisklasse: Fra kr. 151,- til kr. 400,- for 2 voksne og 2 børn
Anslået alder. Dette er kun Sjovforbørn.dks vurdering. Er du uenig, så send os straks en email. Husk at skriv til os hvorfor du mener, at vi tager fejl. 0 til 18 årHandicapvenlighed:

Samlede handicapkarakterer:

Tilgængelighed:
Puslefaciliteter:
Brugernes vurdering af Lalandia Badeland Rødby. 2 brugere har stemt.
Brugernes vurdering af Lalandia Badeland Rødby. 2 brugere har stemt.

Anmeldelser:
05-08-2011 godt og skidt Skrevet af heidihodk
vi skulle til lalandia for første gang, og havde bestilt to overnatninger. vi checkede ind, og ankom til hytten, som var super fin. masser af plads, og der var hvad vi skulle bruge til et par dage med børn på 5 og 7 år.
når man er overnattende gæst, er både badeland og monky tonky land frit tilgængeligt i den tid man er der.
udover det, skal der betales for ALTING. jeg stemmer i med de andre der virkelig føler sig rippet, da det er umuligt at sige nej til alting, hvis ungerne skal have en god oplevelse.
umiddelbart er der gjort en indsats for at tilbyde et sundt alternativ til junk food, og det er positivt.
når det så er sagt, så er priserne skyhøje, en fransk hot dog koster 26 kr! bare et lille eksempel. hvis du bruger hele dagen i badeland eller monky tonky land, kommer du ikke udenom at købe enten mad, drikke eller begge dele.
lalandia tilbyder rigtig mange sjove aktiviteter for ungerne, men man skal altså være forberedt på at alt koster. man kan spille minigolf, bowle, hoppe i trampolin, gå i skøjtehal,osv.....men alt sammen koster udover billetten man får udleveret ved check-in, og det er DYRT!
vores unger råhyggede sig, det er der ingen tvivl om. det er et slaraffenland for børn, så hvis man er ligeglad med prisen, er det lige stedet.
iøvrigt var vi meget utilfredse med den generelle kundeservice. for mange, unge medarbejdere der har mere travlt med at pjatte med hinanden end at betjene kunder. og det er lidt belastende at vente ekstra længe i diverse køer med små børn, når man nu står og kan se at der er masser af medarbejdere der ikke har noget at lave.
jeg gjorde en servicemedarbejder opmærksom på en alt for beruset far, der befandt sig inde på selve området hvor ungerne kunne hoppe i trampolin. han blev ved at hive og flå i sin datter derinde, og det undrede mig at han overhovedet fik adgang. derfor kontaktede jeg en medarbejder i servicecentret som gav mig beskeden "så er der jo ikke andet at gøre en at ringe efter politiet" hvorefter hun vendte ryggen til mig og fortsatte med at checke gæster ind. hun fornemmede vist at jeg blev stående, og jeg sagde til hende at det måske var lidt overilet, men at jeg faktisk synes det var dybt uforsvarligt. så sagde hun at "ok, så kigger jeg lige på det, og sender en vagt derned".....ok, de har altså vagter! meget mærkelig oplevelse.
05-02-2011 Skrevet af tina nielsen
det er sjovt og godt og man kan tager en hel famile med
09-04-2009 Skrevet af Lone
For alle aldre, kun familien eller med flere venner - det er bare altid sjovt.
17-07-2008 Skønt ophold Skrevet af ridn
Vi er lige kommet hjem fra en miniferie i Lalandia og det har bare være dejligt. Hytten var fin og rengøringen i top. Badelandet var forrygende både for vores 4 årige og den 11 og 13 årige. Legelandet var i top selvfølgeligt mest for den lille. Alt i alt et supergodt ophold, hyggelig feriestemning i hele feriecentret....vi tager helt sikkert afsted derned igen.
16-03-2008 For dyrt Skrevet af anonym
Jeg syndes at man kan få mere ud af sine penge ved at tage til tyskland, hvor badelande er meget store samt at alt er billigt. Man kan spise ud flere gange end man kan i DK. Når børnene spørger om noget siger vi normalt ikke nej og det misbruges af Lalandia med alt for høje priser. De scorer kassen på børnenes behov og det er urimeligt.
20-02-2008 Hektisk Skrevet af Herkules
Lalandia er absolut for børnene. Det er sjovt med de mange aktiviteter, men hvor er det DYRT. Det kan undre det behøver at være så dyrt, besøgende mangler de ikke. Medbragt mad må ikke nydes i Lalandia. Det er synd, hvis man er der en weekend og kun har EN hel dag (lørdag). Junk food er ikke lige sagen en hel dag. Larmen og priserne er nok det eneste jeg kan anfægte, derfor ville jeg anbefale, man tager en forlænget weekend så man kan få det i små doser. Larmen er forfærdetlig. Der er ikke engang et sted man kan spise uden denne konstante larm. Har man mindre børn med, vil jeg sige det er synd. De kan ikke sige fra overfor larmen. Badeland er lækker, men der mangles spring og dybt vand til de større børn og de voksne legebørn.
Hytterne er super lækre og hyggelige.
12-02-2008 dags gæster Skrevet af Joshva
Som dagsgæster er det som at vinde i lotteriet, Kom i bare vi har åben fra kl 13,00. Men om i bliver lukket ind ved vi ikke.

Sådan siger de nå man ringer, det kan man jo ikke bruge til noget
når man kommer langt væk fra.

Priserne, ja det er et kapitel få sig selv, 1 voksen, og 2 børn under 12. at betale 505,- for indgang i skøjtehall og badeland.
( ja hvis man da kommer ind i badelandet )

ok vi kørte da kun 150 km ver vej, får at prøve lykken.
19-05-2007 Lalandia Skrevet af anonym
Heej
Tag til Lalandia medd familien, der er masser af sjove aktiviteter så man keder sig IKKE. Hytterne er hyggelige og bare total perfekte.

Vil du have en god (familie) ferie så tag til Lalandia!!
16-02-2007 Sikkert hit hos ungerne Skrevet af Osi222
2 døgn i Lalandia med tre børn (1, 5 og 7) var rigeligt for vores lille familie. Alle de mange (DYRE) oplevelser gik rent ind hos de to store unger der elskede det hele, men også blev helt hektiske af alle mulighderne. Den lille var knap så glad. Der var alt for mange mennesker og alt for meget larm efter hendes smag og det gik nok lidt ud over hele families oplevelse.

Der er meget at rose Lalandia for. Badelandet var skønt og med masser af muligheder. Legelandet hører til de bedste vi har besøgt og alle de andre ting man kan prøve er børnevenlige og tænkt med en fin varriation. Den bedste overraskelse var måske den lille hytte der var hyggelig og i meget fin stand. Ungerne ELSKEDE den lille hems som de sov på. Også sparkøbmanden har et stort og flot (omend dyrt) udvalg. Desuden er Lalandia meget pænt og rent og der er totalt rygeforbud i centeret.

Der er dog også minuser ved Lalandia. For det første er det virkeligt dyrt fordi alt ud over legeland og badeland koster kassen og det er simpelthen ikke muligt at sige nej til det hele uden at ødelægge oplevelsen for ungerne. Selv i badelandet skal man betale 25 kr. for at låne en redningsvest. For det andet er jeg ked af det totale forbud mod medbragt mad og drikke. Det betyder ikke alene at man må til lommerne igen, men værre at børnene hele dagen må fodres med junkfood og sodavand og det sammen med den hektiske stemning kan altså godt give nogle rimeligt overgearede børn. Endeligt er der over hele centeret en sær kunstig supermarkedets stemning. Det bliver lidt som at være i tivioliland flere dage i træk.
24-09-2006 dejlig ferie Skrevet af dipe
3 overnatninger i lalandia er næsten for lidt..
Det er en aktiv mini weekend på børnenes præmisser. Der er så meget de gerne vil.. badeland, skøjtehal, monky tonky land, børne diskotek, mini golf og legepladser.
Næste gang kan vi nemt bruge en hel uge..


OBS OBS OBS Der er flere anmeldelser. Tryk her for at læse dem alleSkriv en anmeldelse af Lalandia Badeland Rødby

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.


Det er på ingen måde ufortjent, at Cirkus Arena er et af de absolut mest populære cirkus i Danmark. Det er altid en helstøbt, gennemarbejdet og underholdende oplevelse at besøge nordens største cirkus - I år er ingen undtagelse.
En tur i skoven behøver ikke være med mor og far i hånden og helt vildt kedelig. Man kan også se det som en hyggelig tur ud af huset med veninderne og vennerne. Tag en tur i skoven med soveposer og telt og få en god oplevelse.
I Cirkus Baldoni kan familien samles og få en oplevelse sammen, med børn i alle aldre, da der vil være noget for enhver" - sådan skrev Diana Klüver bl.a. i sin og familiens anmeldelse af premieren på årets cikussæson.
Det kan hurtigt løbe op når hele familien skal i Zoo, LEGOLAND eller en af de mange andre skønne forlystelser. Entréen alene kan få én til at føle sig nødsaget til at advare ungerne om, at der kun bliver råd til at besøge få af de populære udflugtsmål i løbet af en sæson. Orienterer man sig lidt om ...

©2005-2015 Sjovforbørn.dk, Rugmarken 42, 8520 Lystrup, Kontakt Sjovforbørn.dk - Sitemap
Intet materiale må gengives uden skriftligt samtykke fra Sjovforbørn.dk - Se også www.Spassfurkinder.de for sjov i Tyskland