Nordfalster Svømmecenter på Sjov for børn.dk
           
Søg udflugter  Seneste udflugter  Fribilletter for en anmeldelse    Del denne side på Facebook

Nordfalster Svømmecenter

Dejlig svømmehal med skønt plaskebassin til de små, med bobler, springvand og masser af legetøj. Sjov vandrutshebane og almindeligt svømmebassin, varmtvandbassin og wellnes afdeling. Svømmehallen har alle de faciliteter som forældre og børn kan nyde sammen, sauna, tyrkisk bad, lysterapi. Der er også et motionscenter med plads til en barnevogn. Babybassinet er forbeholdt de mindste og personalet er meget opmærksomme på at dette overholdes.Gratis for børn under 4 år.Stationspladsen 8
4840 Nørre Alslev
Tlf. 54731540
Gå til hjemmesiden for Nordfalster Svømmecenter
    
Prisklasse: Prisklasse: Fra kr. 1,- til kr. 150,- for 2 voksne og 2 børn
Anslået alder. Dette er kun Sjovforbørn.dks vurdering. Er du uenig, så send os straks en email. Husk at skriv til os hvorfor du mener, at vi tager fejl. 0 til 18 årHandicapvenlighed:

Samlede handicapkarakterer:

Tilgængelighed:
Puslefaciliteter:
Brugernes vurdering af Nordfalster Svømmecenter. 2 brugere har stemt.
Brugernes vurdering af Nordfalster Svømmecenter. 1 brugere har stemt.

Anmeldelser:
17-02-2010 dejligt sted Skrevet af anonym
masser af muligheder for både afslapning og motion/leg. Vi havde to børn med på 4 og 8 år og de var ikke til at hive ud derfra igen. infrarød sauna var skøn, må kun benyttes af børn over 14 år. Ikke så stort så det er nemt at overskue.
10-12-2009 Skrevet af anonym
alletiders forhold for de små
27-09-2009 5 stjerner Skrevet af Mianne
Jeg har været i svømmehallen nogle gange og syntes den er rigtig god jeg er der med mit barnebarn på 5 år og vi er der 2-3 timer hun nyder rutcebanen meget, men jeg kunne godt tænke mig at der var lidt varmere i omklædningen der er meget koldt når man kommer og når man kommer op af vandet.
ellers meget tilfreds.
12-08-2009 Skrevet af Anette Greve
Svømmehallen i Nr.Alslev fungere fint ,, for gang besværet,,

Dog mangler der et ryge rum eller en dør fra svømmehallen ud til græs arealet hvor man kan få en smøg imellem svømmeturene,,
01-01-2009 Skrevet af anonym
jeg er bruger af svømmehallen 2 x ugentlig og syntes den er perfekt, med gode faciliteter for både handicappede og ikke handigcappede. Jeg er meget glad for varmvands basinget da jeg har gigt. Tyrkisk bad er helt fint, ´der kan man rigtig slappe af, med sin veninder. I´nfa rød sauna har jeg stor glæde af, Jeg er nærmest blevet afhængig af mine besøg i svømmehallen.

specielt er den nedgang der er der om fredagen helt god, man ville dog ønske den kunne være der den øvrige tid også, jeg ved godt det er specielt til ældre sagens medlemmer og godt for det.
13-11-2008 ønske Skrevet af anonym
vi er et par stykker der har snakket om at det kunne være rart for især de helt små at baderummet bliver bare lidt varmere de små fryser rigtig meget når de kommer fra det 34 graders varme vand i hallen ind til badet, og dernæst holder bruseren kun et øjeblik, det er lidt besværligt når man bader spædbørn at man skal tænde den hele tiden jeg ved der er en der er almindelig, men stort set altid optaget.
29-10-2008 ?? Skrevet af anonym
Der mangler simpelthen noget vand hvor dem fra 5-6år kan hoppe, pjaske og lege i.. Det store bassin med varmt vand er kun til aflsapning, og ikke til leg, har prøvet at pjaske med mine børn der, og der var kun sure miner fra de andre bade gæster.
Så er der det helt lille bassin, der er mine for store (de er 6år) så er der faktisk kun en rutschebane eller det store bassin tilbage. Og i det store er der ikke meget hensyn til de mindre børn??
Jeg synes at det er dejligt med en svømmehal i byen, men der må kunne tilrettelægges sådan at der er plads til alle??
Kunne man ikke 1-2 gange om ugen have åbent om eftermiddagen så de mindre børn kunne komme der og ikke bare i weekenden, hvor der i øvrigt ikke er til at være..
Venlig hilsen
Tina
16-07-2008 God svømmehal Skrevet af munksgaard
Vi og vores 2 børn på 2 og 4 havde nogle gode timer i hallen. Godt at det er et stort område, som alligevel let giver overblik. Samtidig mange muligheder at boltre sig i. Et godt alternativ til de store badelande, hvis det drejer sig om nogle timers aktivitet.
13-07-2008 Skrevet af Åse
Havde 2 rigtig gode ture til Falster Svømmecenter med vores 2 børn på 14 måneder og 2,5 år. Varmtvandsbassinet var perfekt - med masser af legetøj. Derudover var der rigtig fin instruktion til, hvad vi kunne lave med de små.
26-04-2008 :P Skrevet af anonym
jeg elsker virkelig den svømmehal jeg går der med min skole og mine veninder vi hygger os og jeg ville nabefale den svømmehal


OBS OBS OBS Der er flere anmeldelser. Tryk her for at læse dem alleSkriv en anmeldelse af Nordfalster Svømmecenter

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.


Så kom dagen endelig, hvor Eventyrteatrets julemusical ”Julens Vogtere” fik premiere. De tidligere år har jo vist, at juleforestillingen fra Eventyrteatret klart kunne måle sig med efterårsmusicalen, blot i en noget forkortet udgave.

Man kan ikke undgå at komme i den helt rette stemning, når ...
Musik, motion, madlavning er bare nogle af de ting, tweens bruger tiden på når de "leger" og udtrykker sig legende. I alderen 8-12 får legen nye og anderledes former, men i princippet tjener den de samme funktioner. Legen bruges rekreativt og til bl.a. at udtrykke sig kreativt med. At holde fast i l...
Der er ikke noget mere hyggeligt end at tænde bål og bage snobrød. Læs med her når Naturkatapulten giver gode råd - og en opskrift på kakao-snobrød.
Vi kender det alle sammen. Familien skal på udflugt, men sidste gang blev det væsentligt dyrere end forventet. Det er som om, at priserne er skruet i vejret, og alting løber lynhurtigt op.

Her får du 10 super tips til en billigere udflugt.

©2005-2013 Sjovforbørn.dk, Grønnegade 93, 1., 8000 Århus C, Kontakt Sjovforbørn.dk - Sitemap
Intet materiale må gengives uden skriftligt samtykke fra Sjovforbørn.dk - Se også www.Spassfurkinder.de for sjov i Tyskland