Værløse Svømmehal på Sjov for børn.dk
           
Søg udflugter  Seneste udflugter  Fribilletter for en anmeldelse    Del

Værløse Svømmehal

I Værløse Svømmehal er der 3 bassiner: Der er et almindeligt svømmebassin, og over bassinet "svæver" en klatrevæg som kan nedsænkes til vandoverfladen, så der kan klatres på den. Der er også et morskabsbassin, der er forsynet med en modstrømskanal og en kaskadebruser. Derudover er der et småbørnsbassin. Bassinet har 2 legeelementer nemlig en paddehat og en boblezone. Rutschebanen starter i 2. sals højde og lander i et lille kar ved siden af morskabs- og undervisningsbassinet.

Gratis for børn under 2 år.Kirke Værløsevej 60
3500 Værløse
Tlf. 72109500
Gå til hjemmesiden for Værløse Svømmehal
    
Prisklasse: Prisklasse: Fra kr. 1,- til kr. 150,- for 2 voksne og 2 børn
Anslået alder. Dette er kun Sjovforbørn.dks vurdering. Er du uenig, så send os straks en email. Husk at skriv til os hvorfor du mener, at vi tager fejl. 0 til 18 årHandicapvenlighed:

Samlede handicapkarakterer:

Tilgængelighed:
Puslefaciliteter:
Brugernes vurdering af Værløse Svømmehal. 6 brugere har stemt.
Brugernes vurdering af Værløse Svømmehal. 7 brugere har stemt.

Anmeldelser:
30-01-2010 fedt! Skrevet af anonym
elsker denne her svømmehal perfekt i størrelsen og det hele:P HERRE FED klart anbefalet prøv den !!!
30-01-2010 Skrevet af anonym
Forrygende
08-11-2009 Skrevet af anonym
Fantastisk
16-05-2009 Skrevet af anonym
den er skide god i skal bare prøve den
30-12-2008 hej Skrevet af Petter Birger Nilsen
hej jeg synes at værløse svømmehal er ultra mega super cool og sej... og sjov faktisk meget meget meget av min finger den sidder fast i tastaturet any ways super duper kudylt overfedt nice. ej undskyld nu skal det jo heller ikke blive akavet sorry moar.

``hvad kan hjælpe værløse svømmehal?´´: partey music A town west side dobbelt you en inbygget undet vandet any ways 88888888 det nummer piger raww
18-11-2008 rigtig god svømmehal!! Skrevet af anonym
Rigtig god svømmehal!! man skal bare prøve den!!
02-11-2008 Rigtig god svømmehal Skrevet af anonym
Jeg har lige været der i dag, og er blevet positivt overrasket... :)

Rigtig rigtig rigtig rigtig rigtig rigtig rigtig rigtig rigtig rigtig rigtig rigtig rigtig rigtig rigtig rigtig rigtig rigtig rigtig rigtig rigtig rigtig rigtig rigtig rigtig rigtig rigtig rigtig rigtig rigtig rigtig rigtig rigtig rigtig rigtig rigtig god svømmehal.... Klart en af de 3 bedste jeg har været i... )
25-07-2008 Rigtig god, men... Skrevet af Mads
En fantastisk svømmehal med gode svømmefaciliteter, men desværre er der også meget irriterende elementer, der ødelægger den gode oplevelse.

Badeforholdene (ved herrerne) er ikke op til den standard, man kan forvente i dag. Spredningen af strålerne er for stor og vandtrykket er ikke højt nok.

Toiletforholdene er nærmest uhumske.
Der mangler en mulighed for at kunne barbere sig med varmt vand.

Forslag: tag på et inspirationsbesøg i Frederiksberg Svømmehal for at se lækre/nice publikumsfaciliteter, der er opbygget gennem mange år og brug disse til at lave tingene bedre for brugerne.
20-07-2008 Klart den bedste svømmehal! Skrevet af Basserne
Nu har jeg været i både Bagsværd, Farum, Slangerup og Værløse. Og - Værløse svømmehal er en klar vinder!

Morskabsbassinet med VARMT VAND og modstrømsanlæg, samt store legesager finder man ikke i nogen anden svømmehal i området.

En eneste anke er, at man ikke kan få lov til at købe adgang til Relax bassinet, når man er over 2 år, men under 16 år. Det er temmelig træls, når man har to små tynde drenge, som synes at vand helst skal være 32 grader varmt.

Ellers alt i alt - er Værløse svømmehal den bedste!!!

Hilsen Bassernes mor
20-06-2008 Utrolig dejlig svømmehal Skrevet af Ida
Det er det bedste, der er kommet i Værløse Kommune. Jeg er så heldig at have den på vej hjemmefra og til arbejdet - og det benytter jeg mig af flere gange om ugen - om morgenen, hvor der er allerbedst ! Fredeligt, smukt og forfriskende. Hurra for svømmehallen !


OBS OBS OBS Der er flere anmeldelser. Tryk her for at læse dem alleSkriv en anmeldelse af Værløse Svømmehal

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.


San Francisco er kendt som en kulturel og gastronomisk metropol med toprestauranter, museer og mikrobryggerier nok til at holde de fleste beskæftiget i ugevis. Hvad færre ved er, at byen også er særdeles familievenlig. Beliggenheden ved bugten giver mulighed for sjove aktiviteter både udendørs og in...
Kender du dit børnebibliotek og alle de forskellige tilbud, det har? Børnebiblioteket er mulighedernes land, og det hele venter bare på jer – helt gratis!

Lav en top-nice fest for din tween. Undgå, at din søn eller datter synes, den bliver nederen barnlig. En guide til, hvad du skal gøre og absolut ikke gøre som forælder til festen. Idéer til temaer, pynt, mad og styring af slagets gang.
En vigtig del af enhver fødselsdagsfest er forberedelserne. Her er der lagt op til forventningens glæde. Involver barnet og lav hjemmelavede invitationer til den kommende fest. Det er både billigere, mere personligt og ganske sjovt!

Her får du den ultimative guide til sjove invitationer !

©2005-2015 Sjovforbørn.dk, Rugmarken 42, 8520 Lystrup, Kontakt Sjovforbørn.dk - Sitemap
Intet materiale må gengives uden skriftligt samtykke fra Sjovforbørn.dk - Se også www.Spassfurkinder.de for sjov i Tyskland