Værløse Svømmehal på Sjov for børn.dk
           
Søg udflugter  Seneste udflugter  Fribilletter for en anmeldelse    Del denne side på Facebook

Værløse Svømmehal

I Værløse Svømmehal er der 3 bassiner: Der er et almindeligt svømmebassin, og over bassinet "svæver" en klatrevæg som kan nedsænkes til vandoverfladen, så der kan klatres på den. Der er også et morskabsbassin, der er forsynet med en modstrømskanal og en kaskadebruser. Derudover er der et småbørnsbassin. Bassinet har 2 legeelementer nemlig en paddehat og en boblezone. Rutschebanen starter i 2. sals højde og lander i et lille kar ved siden af morskabs- og undervisningsbassinet.

Gratis for børn under 2 år.Kirke Værløsevej 60
3500 Værløse
Tlf. 72109500
Gå til hjemmesiden for Værløse Svømmehal
    
Prisklasse: Prisklasse: Fra kr. 1,- til kr. 150,- for 2 voksne og 2 børn
Anslået alder. Dette er kun Sjovforbørn.dks vurdering. Er du uenig, så send os straks en email. Husk at skriv til os hvorfor du mener, at vi tager fejl. 0 til 18 årHandicapvenlighed:

Samlede handicapkarakterer:

Tilgængelighed:
Puslefaciliteter:
Brugernes vurdering af Værløse Svømmehal. 6 brugere har stemt.
Brugernes vurdering af Værløse Svømmehal. 7 brugere har stemt.

Anmeldelser:
30-01-2010 fedt! Skrevet af anonym
elsker denne her svømmehal perfekt i størrelsen og det hele:P HERRE FED klart anbefalet prøv den !!!
30-01-2010 Skrevet af anonym
Forrygende
08-11-2009 Skrevet af anonym
Fantastisk
16-05-2009 Skrevet af anonym
den er skide god i skal bare prøve den
30-12-2008 hej Skrevet af Petter Birger Nilsen
hej jeg synes at værløse svømmehal er ultra mega super cool og sej... og sjov faktisk meget meget meget av min finger den sidder fast i tastaturet any ways super duper kudylt overfedt nice. ej undskyld nu skal det jo heller ikke blive akavet sorry moar.

``hvad kan hjælpe værløse svømmehal?´´: partey music A town west side dobbelt you en inbygget undet vandet any ways 88888888 det nummer piger raww
18-11-2008 rigtig god svømmehal!! Skrevet af anonym
Rigtig god svømmehal!! man skal bare prøve den!!
02-11-2008 Rigtig god svømmehal Skrevet af anonym
Jeg har lige været der i dag, og er blevet positivt overrasket... :)

Rigtig rigtig rigtig rigtig rigtig rigtig rigtig rigtig rigtig rigtig rigtig rigtig rigtig rigtig rigtig rigtig rigtig rigtig rigtig rigtig rigtig rigtig rigtig rigtig rigtig rigtig rigtig rigtig rigtig rigtig rigtig rigtig rigtig rigtig rigtig rigtig god svømmehal.... Klart en af de 3 bedste jeg har været i... )
25-07-2008 Rigtig god, men... Skrevet af Mads
En fantastisk svømmehal med gode svømmefaciliteter, men desværre er der også meget irriterende elementer, der ødelægger den gode oplevelse.

Badeforholdene (ved herrerne) er ikke op til den standard, man kan forvente i dag. Spredningen af strålerne er for stor og vandtrykket er ikke højt nok.

Toiletforholdene er nærmest uhumske.
Der mangler en mulighed for at kunne barbere sig med varmt vand.

Forslag: tag på et inspirationsbesøg i Frederiksberg Svømmehal for at se lækre/nice publikumsfaciliteter, der er opbygget gennem mange år og brug disse til at lave tingene bedre for brugerne.
20-07-2008 Klart den bedste svømmehal! Skrevet af Basserne
Nu har jeg været i både Bagsværd, Farum, Slangerup og Værløse. Og - Værløse svømmehal er en klar vinder!

Morskabsbassinet med VARMT VAND og modstrømsanlæg, samt store legesager finder man ikke i nogen anden svømmehal i området.

En eneste anke er, at man ikke kan få lov til at købe adgang til Relax bassinet, når man er over 2 år, men under 16 år. Det er temmelig træls, når man har to små tynde drenge, som synes at vand helst skal være 32 grader varmt.

Ellers alt i alt - er Værløse svømmehal den bedste!!!

Hilsen Bassernes mor
20-06-2008 Utrolig dejlig svømmehal Skrevet af Ida
Det er det bedste, der er kommet i Værløse Kommune. Jeg er så heldig at have den på vej hjemmefra og til arbejdet - og det benytter jeg mig af flere gange om ugen - om morgenen, hvor der er allerbedst ! Fredeligt, smukt og forfriskende. Hurra for svømmehallen !


OBS OBS OBS Der er flere anmeldelser. Tryk her for at læse dem alleSkriv en anmeldelse af Værløse Svømmehal

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.


Kør-selv ferie er en afstressende måde at holde ferie på, du har selv kontrollen over tempoet og pauserne undervejs. Når du kommer rundt i landet, vælger du selv dine destinationer undervejs. Afhængig af programmet vælger du selv, hvor mange dage du vil være i hver by. Desuden er du ikke afhængig af...
I 2014 er Dayz Rønbjerg netop blevet færdige med en flot tilbygning, der forener centerbygningen med sportshallen og samtidig har givet plads til et flot legeland, der nok vil kunne friste helt op til 12-13 år. Det kan anbefales at tage en tur til Dayz Rønbjerg. Har man besøgt det inden 2010, vil m...
Selvom man godt kan føle, at Universe er placeret i "Udkants-universet", så er parken køreturen værd. Vi pakkede bilen og satte kurs mod Nordborg på Als og en dag i familiens tegn i Universe.
Nu kunne vi snart ikke vente længere – Østrig var målet for denne uges ferie, nærmere bestemt Wagrain-Kleinarl. Hvad kunne Østrig egentlig byde på af aktiviteter? Vi har flere gange været på skiferie og her har Østrig ALT at byde på.

Men tro mig – Østrig har virkelig også meget at byde på om ...

©2005-2013 Sjovforbørn.dk, Grønnegade 93, 1., 8000 Århus C, Kontakt Sjovforbørn.dk - Sitemap
Intet materiale må gengives uden skriftligt samtykke fra Sjovforbørn.dk - Se også www.Spassfurkinder.de for sjov i Tyskland