Vester Strand p Sjov for brn.dk
       
Sg udflugter  Seneste udflugter  Fribilletter for en anmeldelse    Del

Vester Strand

Dejlig bilfri strand, som er brnevenlig med lavt vand med sandbund. Her er klitter og fint sand. Stranden er tildelt Bl Flag. Vandet er lavt og lunt, s sm brn frit kan bade og lege uden at blive vltet omkuld af store blger og strmme fra havet. Toiletter findes i servicebygningen ved Vester Havn, og der er parkering ved Kongevejen og ved Sndre Kirke.


Hedevej
9940 Ls
    
Prisklasse: Gratis
Anslået alder. Dette er kun Sjovforbørn.dks vurdering. Er du uenig, så send os straks en email. Husk at skriv til os hvorfor du mener, at vi tager fejl. 0 til 18 rHandicapvenlighed:

Der er endnu ingen brugere, der har vurderet handicapvenligheden for Vester Strand. Du kan bidrage ved at trykke her.


Der er endnu ingen anmeldelser af Vester Strand. Skriv en anmeldelse ved at trykke her.Skriv en anmeldelse af Vester Strand

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.


Ungerne vil sgu ha skattejagt hver gang! Kniber det lidt med opfindsomheden? S ls med her og f det hele serveret p et slvfad.

N DET FR DE ANDRE FORLDRE !!!
En vigtig del af enhver fdselsdagsfest er forberedelserne. Her er der lagt op til forventningens glde. Involver barnet og lav hjemmelavede invitationer til den kommende fest. Det er bde billigere, mere personligt og ganske sjovt!

Her fr du den ultimative guide til sjove invitationer !
WOW-park er en stor udendrs legepark med mulighed for sved p panden, og hjde udfordringer i trtoppene.
Du kan faktisk snyde dig til lidt feriestemning for ganske f penge. Find et af de kommunale badelande, som lokker med over 30 grader i luften, 28 grader i vandet og kolde is i kiosken.

©2005-2017 Sjovforbrn.dk - Intet materiale må gengives uden skriftligt samtykke fra Sjovforbørn.dk