Cirkusland på Sjov for børn.dk
           
Søg udflugter  Seneste udflugter  Fribilletter for en anmeldelse    Del

Cirkusland

I CIRKUSLAND er der fyldt med aktiviteter hele dagen og her må du klappe alle cirkusdyrene. I Danmarks største søløvebassin kan du opleve de 5 søløver boltre sig i vandet og på scenen. I Cirkuslands store stalde møder du heste, elefanter, zebraer, alpakaer, dromedarer, geder og grise. I prøvemanegen ser du de flotte cirkusdyr træne. Nyt show starter hver halve time med dyrene. Pjerrot har børneshow 3 gange dagligt. Ponyridning, museumsafdeling og modelby. Bliv sminket af klovne og prøv de flotte kostumer.

I det store indendørs legeland er der karruseller, rutsjebaner, pariserhjul, hoppeborge og en 18 hullers cirkusminigolfbane og meget mere. Cafe.

Cirkusland har åbent i skolernes ferier. Se åbningstider på hjemmesiden.Årslevvej 6
4200 Slagelse
Tlf. 20281899
Gå til hjemmesiden for Cirkusland
    
Prisklasse: Prisklasse: Fra kr. 151,- til kr. 400,- for 2 voksne og 2 børnPrisklasse: Fra kr. 151,- til kr. 400,- for 2 voksne og 2 børn
Anslået alder. Dette er kun Sjovforbørn.dks vurdering. Er du uenig, så send os straks en email. Husk at skriv til os hvorfor du mener, at vi tager fejl. 1 til 18 år
Bemærk begrænset sæsonHandicapvenlighed:

Samlede handicapkarakterer:

Tilgængelighed:
Puslefaciliteter:
Brugernes vurdering af Cirkusland. 7 brugere har stemt.
Brugernes vurdering af Cirkusland. 6 brugere har stemt.

Anmeldelser:
16-07-2013 For dyrt Skrevet af Namil82
Vi havde fået af vide af det var super godt og spændende, men jeg syntes vi var skuffet. Det var tamt.
Tæt på dyrene er så meget sagt, de karuseller der var var gamle. Var skuffet over at ikke alle dinusaurer virkede.
Det eneste gode var cirkusforstillingen og søløveshow, resten var ikke pengene værd.
Vi havde et stramt budget så ærgeligt at bruge så knap 1000 kr på det, ville hellere ha investeret dem i en hel cirkusforestilling i byen.
22-02-2012 Dejlig dag Skrevet af Mette Aagaard
Vi havde en dejlig dag, hvor ungerne kunne komme helt tæt på cirkusdyrene og hygge sig i legelandet.
Forvent ikke Bon Bon land - for det er det ikke og SKAL heller ikke være det. Forvent nogle hyggelige timer med masser af shows og cirkus.
14-03-2011 Skuffende Skrevet af morgenblomst
Vi var så heldige, at vinde billetter til en dag i cirkusland, og må da nok sige, at jeg er glad for, at jeg ikke selv skulle betale for os alle 5, for synes godt nok, at det var ret skuffende...
Der var alt for lidt, som ungerne kunne prøve, og det de endelig kunne prøve, skulle de stå og vente i kø i evigheder for at komme til... Maden var dyr og i meget små portioner. Der var for lidt dyreshows - men de der var der, var nu rigtig gode...
Og INGEN elefanter, som vi ellers havde glædet os meget til, at se...
Så det er nok ikke et sted, vi kommer igen, så vil jeg hellere bruge de penge til en rigtig tur i cirkus eller forlystelsespark.
23-08-2010 Skrevet af Mor til en
Vores oplevelse af Cirkusland var meget dårlig. Vi blev meget meget skuffet. Det koster alt for mang penge ifh til hvad man får for pengene. Virker lidt som en pengemaskine. Havde forventet meget meget mere. Efterfølgende fandt vi ud af at flere af vores bekendte har haft samme oplevelse.
24-07-2010 Godt sted men skal finpudses Skrevet af henrik
Nu har vores familie (6 voksne min far bruger kørestol og 4 børn) været der sidste sommer og denne sommer og det er klart blevet bedre

Her er de gode ting:

- Cirkus Landino går rundt og tiltrækker folks opmærksomhed med gøgl, klovne...og det er virkelig dejligt at se/høre hvad der bliver fortalt af Susanne

- show hvert ½ time

- At man kan tegne over i museet

- Rigtigt god til børn og barnlige sjæle og forældre/bedsteforældre

- pony ridning uden for er også godt...for så sker der noget ud på den ellers så tomme plads omkring showene (søløveshows, lege land og cirkus landino)

- som noget nyt holder reklamerne hvad de lover her kan b.la. prøves:
- Gå på vandet, uden at blive våd
- gamle dags men flotte gynger

Dårlige ting:

- Alt for højt musik i Arena cirkus teateret

- Der kunne godt ske lidt mere over på det ellers så hyggelige museum

- det samme gælder det der er udenfor (måske noget musik eller lære at gøgle/trylle)

- at park chefen godt kunne være lidt mere opmærksom på det der mangler> f.eks. vi skulle spille air hockey og så gik vi hen til park chefen Finn Bendixen, og spurgte om de havde nogle nye...."ja ja" blev da sagt og da vi så vendte tilbage omkring 16:30 var der stadig ikke sket noget

- sidste år kunne man komme op og se det hyggelige spisesal/restaurant (derover ved søløverne) men der var bare lukket > og der var heller ikke noget i cirkus TV som der var sidste år...
27-03-2010 Skrevet af ok
Prøvescenen virkede fint med forskellige shows og det var sjovt at komme tæt på dyrene.

Legelandet var dog skuffende. Det virkede faldefærdigt og ikke særligt hyggeligt. Man kan kun købe junkfood men der er et fint område, hvor man kan spise medbragt mad.

Husk varmt tøj hvis det er koldt.
15-02-2010 Kanon dag i Cirkusland Skrevet af John Brahtz
Jeg havde den udsøgte fornøjelse at besøge Cirkusland mandag den 15. februar 2009 sammen med min forlovede og mine tvillinger på 11 år. ( som fylder år dagen efter ) Vi havde forventning om en hyggelig dag omkring emnet cirkus og blev ikke skuffet. Man kom tæt på dyrene, der var underholdning med korte mellemrum og et tilpas legeland, hvor vi nød de korte pauser mellem de forskellige arrangementer og blev iøvrigt kun mødt af venligt og imødekommende personale og dermed har jeg kunnet give mine børn en oplevelse som de sent vil glemme.
12-10-2009 En hyggelig dag Skrevet af Tina P
Vi havde en rigtig god start på efterårsferien. Vi var 4 voksene og 3 børn af sted.

Forskellig underholdning hver halve time. Mulighed for at se alle dyrene på meget tæt hold.

Betjeningen var super god, smilende og glade mennesker over det hele :-)

Børnene blev malet som prinsesser og klovne og kunne boltre sig i en cirkusvogn med udklædningstøj. Vi så elefanter, søløver, æsler, heste og meget mere optræde. Små forestillinger på 10-20 minutter som børnene kunne holde ud at se.

Pony ridning, mulighed for at lege indendørs.

Et godt råd er god påklædning hvis det er koldt, da man skal gå fra bygning til bygning, og det kan være lidt koldt at sidde og se forestillinger :-)

Vi havde medbragt mad og drikkevarer så det kostede kun indgangen.
19-07-2009 Rigtig god oplevelse Skrevet af Merete
Et rigtig fint sted, som vi håber fortsat vil udvikle sig og vokse som en ny stor serværdighed i Vestsjælland. Anbefales!

Vi var afsted i juli 2009 og det var en kæmpe oplevelse for børnene, og også sjovt og hyggeligt for de voksne.

Rigtig god, og tilpas kort cirkus forestilling, så børnene ikke nåede at kede sig: heste nr., luft akrobatik, klovne jonglører, dromedarer, humoristisk bugtaler Preben Palsgård, og til sidst et meget flot balance nr. af høj international karakter. I alt ca 30-35 min. forestilling, som er hvad de små kan koncentrere sig og sidde stille - forestillingen gentages flere gange på en dag, så man kan tage en tur til hvis man ikke fik set nok.

Flot søløveshov og pony ridning, hvor børnene nåede 3 ture hver, trylleshov og teater forestilling, samt en rumraket, rutshebaner, børne karuseller, hoppeborge og en del andre forlystelser.

Der var ingen køer, som vi ellers ofte oplever i Bonbonland og Legoland, hvor man venter i kø det meste af dagen.

Et stort plus var, at man kunne gå rundt og snakke og klappe dyrene, der var meget kælne, bl.a. små lamaer, geder, heste og ponyer samt zebraer og dromedarer, der var meget kælne.

Personalet var venlige og hjælpsomme. Man må ikke medbringe drikkevarer, men der var god madkurvsplads, og rimelige priser på mad og drikke.

Vi savner en "kom igen rabat" eller et sæsonkort, da vi gerne ville tage derhen flere gange på en sæson.
13-07-2009 ikkee handicapvenligt Skrevet af anonym
vi kom fra en inst. for unge med forskellige handicaps,det var meget svært at komme rundt i alle stenene med kørestole og cirkuset er slet ikke til kørestole , da der er trin op alle vegne derinde,fint der var mænd i teltet,så måtte de løfte,vi havde fået at vide at der ingen problemer var med at komme rundt..det var desværre ikke helt vores oplevelse,og meget skuffende, at når man kommer i størrere grupper at der ingen rabatter er ,øv.. men de unge havde en ok tur,selvom hjælperne måtte knokle.vi så ingen elefanter som i viser på nettet øv.


OBS OBS OBS Der er flere anmeldelser. Tryk her for at læse dem alleSkriv en anmeldelse af Cirkusland

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.


San Francisco er kendt som en kulturel og gastronomisk metropol med toprestauranter, museer og mikrobryggerier nok til at holde de fleste beskæftiget i ugevis. Hvad færre ved er, at byen også er særdeles familievenlig. Beliggenheden ved bugten giver mulighed for sjove aktiviteter både udendørs og in...
Nu kunne vi snart ikke vente længere – Østrig var målet for denne uges ferie, nærmere bestemt Wagrain-Kleinarl. Hvad kunne Østrig egentlig byde på af aktiviteter? Vi har flere gange været på skiferie og her har Østrig ALT at byde på.

Men tro mig – Østrig har virkelig også meget at byde på om ...
Ungerne vil sgu ha skattejagt – hver gang! Kniber det lidt med opfindsomheden? Så læs med her og få det hele serveret på et sølvfad.

NÅ DET FØR DE ANDRE FORÆLDRE !!!
Kender du dit børnebibliotek og alle de forskellige tilbud, det har? Børnebiblioteket er mulighedernes land, og det hele venter bare på jer – helt gratis!


©2005-2015 Sjovforbørn.dk, Rugmarken 42, 8520 Lystrup, Kontakt Sjovforbørn.dk - Sitemap
Intet materiale må gengives uden skriftligt samtykke fra Sjovforbørn.dk - Se også www.Spassfurkinder.de for sjov i Tyskland