Frederikshavn Svømmehal på Sjov for børn.dk
           
Søg udflugter  Seneste udflugter  Fribilletter for en anmeldelse    Del

Frederikshavn Svømmehal

Dejlig svømmehal og badeland, hvor sikkerheden er i top. Her finder du svømmebassin, 1 og 3-m vippe. 33º varmt soppe- og morskabsbassin for de mindste (0-4 år) - med sjove figurer der sprøjter med vand og en lille rutschebane for de små. Vanddyr, legedyr og andre sjove ting. Morskabsbassin med 33 grader varmt vand, mammutbrusere, "strandbred", vandmassage og en 30 m. lang vandrutsjebane. Derudover øve bassin med 33º varmt vand og en ca. 8 m lang massagebænk, hvor vand og luft blandes til en behagelig omgang vandmassage.


Alle børn betaler entre.

Der er mulighed for at købe sæsonkort.

Parallelvej 8
9900 Frederikshavn
Tlf. 98458800
Gå til hjemmesiden for Frederikshavn Svømmehal
    
Prisklasse: Prisklasse: Fra kr. 1,- til kr. 150,- for 2 voksne og 2 børn
Anslået alder. Dette er kun Sjovforbørn.dks vurdering. Er du uenig, så send os straks en email. Husk at skriv til os hvorfor du mener, at vi tager fejl. 0 til 18 årHandicapvenlighed:

Samlede handicapkarakterer:

Tilgængelighed:
Puslefaciliteter:
Brugernes vurdering af Frederikshavn Svømmehal. 4 brugere har stemt.
Brugernes vurdering af Frederikshavn Svømmehal. 3 brugere har stemt.

Anmeldelser:
12-10-2012 Stadig superfint Skrevet af Gitte S.
Nu kan jeg se at de fleste anmeldelser er nogle år gamle. Vi var i Frederikshavn Svømmehal i sommer. Den er stadig superfin. Billetterne købes i automaten udenfor, men i omklædningsrummene er der utrolig venligt personale, som gerne hjælper med at få billetten "vekslet" til armbånd. Der var rent overalt. Bassinerne er fine. Det laveste kunne vores dreng på 2 år gå rundt i og lege uden problemer, da der ingen steder er dybt. Det næst-dybeste har en lav og en dybere ende. Der er rutsjebane. Hele familien var glade og tilfredse. Det blev en dejlig dag på trods af regnvejret udenfor:-)
18-03-2008 Rigtigt fint sted... Skrevet af Rikke
Kan helt klart anbefales! Gode faciliteter både for ældre,børn, teenagere m.m.

Godt svømmebassin, stort varmtvandsbassin og fint lille legebassin til mindre børn...

også gode omkædningsfaciliteter....
25-08-2007 Svømmehallen ! Skrevet af Michelle
jeg synes det er en rigtig god svømmehal!
jeg har været der med mine venner, og det koster ikke så meget.
det er virkelig en oplevelse værd, og jeg vil råde alle til at tage til Frederikshavn svømmehal! :'D
04-06-2006 god tur! Skrevet af Maria
Med tre børn tog jeg adsted til Frederikshavns svømmehal, for at se hvad de kunne byde på - af våd oplevelse til specielt børnene. Svømmehallen havde en stor rutsjebane, og mange forskellige bassiner - nogle af bassinerne var fyldte med forskellige skum legetøj; hajer, boldte osv. forholdene var fine, der var pænt og rent. De var mulighed for at købe mad inde i svømmehallen.
Absolut et besøg værd!
24-04-2006 Frederikshavn Svømmehal Skrevet af Marianne
Lørdag den 23. april var vi i svømmehallen i Frederikshavn.

Svømmehallen var nem at finde ud fra kortet på brochuren, og der var udemærkede parkeringsforhold i forbindelse med svømmehallen.
Betjeningen i omklædningsrummene var venlige og servicemindede, og diverse vejledninger var tydelige og letforståelige.
Selve badeområdet var tydeligt opdelt i forskellige aktiviteter og for forskellige aldre. Afmærkninger og sikkerhed var i top.
Badelandet/svømmehallen er ikke stor, men der er 33 grader varme bassiner til små og mellemstore børn og et 24 grader varmt bassin til de der kan svømme. I bassinnerne var der forskellige faciliteter så som boblebad, vandmassage, rutchebaner, m.m.
Der var pusleområde inde i svømmehallen, og der var mulighed for at benytte motionsrum. Saunaerne var velfungerende og også her var vejledningerne i orden.
I forbindelse med svømmehallen erder mulighed for at købe mad i et cafeteria. Desværre er der kunmulighed for at købe fed grillmad og f.eks. ikke salater eller andre sundere alternativer.
24-04-2006 5 stjerner Skrevet af Fjordmand
Her i påsken var vi i Fredrikshavn Svømmehal!

en dejlig oplevelse,der var gode tilkørsel forhold og P tæt ved,vi skal 3persone i vandet og en på "udsigten" og det var et yders dejlig sted at være tilskuer,man kunne over se alle bassiner.

vi kom ind i dame omklædningen og der er fast "bademutter",som hjælper en på plads og låser skabene op.

da vi kommer ud til bassinerne ,finder vi tæt ved bælter og armvinger dejligt.....så skal der bades,alle morskabsbassiner er 32grader og svømmebanerne noget koldere,der er et stort bassin med legettøj,og en boblebænk.en rutshebane ikke høj men god,som munder ud i et sansebassin med bobler og en mindre rutchebane små børn selv kan magte.Der er et babybassin med legetøj og vandsprøjt.og naturligvis et stort bassin til udspring og banesvømning.

der er en cafe hvor man kan handle i fra både tilskuer og vandsiden.

gode pudsleplads inde ved vandet så de små ikke bliver kolde,samt en vandmassagebriks.

det var et lækkert sted prisen er rimlig,som jeg vil give 5 stjerner.

vi var afsted med min yngste datter som er handicappet ,menmobil og det gav ingen problemer.

21-02-2006 kanon svømmehal Skrevet af Ida
Jeg synes, at Frederikshavn svømmehal er et kanon sted at være.
28-01-2006 Dejlig svømmehal Skrevet af mormettes
Jeg er vokset op med Frederikshavn Svømmehal som nærmeste svømmehal, så jeg vil naturligvis anbefale denne på det varmeste....

Der er rent, der er pænt, og der er hyggeligt.... Livredderne er smilende og viser interesse for ens børn - så man føler bestemt, at man er i trygge hænder.

Personalet i omklædingsrummet er også søde og hjælpsomme, og det er rart, hvis man har børn med og måske lige har brug for en ekstra hånd i omklædningsrummet;o)
Skriv en anmeldelse af Frederikshavn Svømmehal

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.


Alt der har med kagepynt, cupcakes og hjemmelavede søde sager at gøre er rigt repræsenteret i blade, blogs og på TV for tiden, så hvorfor ikke også lade de populære kager få en fremtrædende rolle ved som aktivitet ved den næste børnefødselsdag?

Det kan hurtigt løbe op når hele familien skal i Zoo, LEGOLAND eller en af de mange andre skønne forlystelser. Entréen alene kan få én til at føle sig nødsaget til at advare ungerne om, at der kun bliver råd til at besøge få af de populære udflugtsmål i løbet af en sæson. Orienterer man sig lidt om ...
Når den vejrguderne byder på regnvejr, hvilket de jo som oftest gør, så har vi brug for at finde på noget sjovt at lave indendørs.
Der er ikke noget mere hyggeligt end at tænde bål og bage snobrød. Læs med her når Naturkatapulten giver gode råd - og en opskrift på kakao-snobrød.

©2005-2015 Sjovforbørn.dk, Rugmarken 42, 8520 Lystrup, Kontakt Sjovforbørn.dk - Sitemap
Intet materiale må gengives uden skriftligt samtykke fra Sjovforbørn.dk - Se også www.Spassfurkinder.de for sjov i Tyskland