Mohair Farm p Sjov for brn.dk
       
Sg udflugter  Seneste udflugter  Fribilletter for en anmeldelse    Del

Mohair Farm

P gedefarmen kan I komme helt tt p gederne, der leverer uld, som bearbejdes og laves til varme uldtrjer, sokker, bamser og meget mere. Flere gange om ret er der specielle arrangementer, for eksempel rundvisning og klipning af gederne.Bratbjerg 64
9460 Brovst
Tlf. 98235959
G til hjemmesiden for Mohair Farm
    
Prisklasse: Gratis
Anslået alder. Dette er kun Sjovforbørn.dks vurdering. Er du uenig, så send os straks en email. Husk at skriv til os hvorfor du mener, at vi tager fejl. 2 til 12 rHandicapvenlighed:

Der er endnu ingen brugere, der har vurderet handicapvenligheden for Mohair Farm. Du kan bidrage ved at trykke her.


Der er endnu ingen anmeldelser af Mohair Farm. Skriv en anmeldelse ved at trykke her.Skriv en anmeldelse af Mohair Farm

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.


Lad mig sige det, som det er. Jeg har faktisk kun vret i Rom en eneste gang, og det endda kun i en weekend, hvor min datter og jeg skulle til koncert. Vi ville dog se s meget som muligt i denne smukke by, s det endte med, at vi brugte mere tid p at transportere os frem og tilbage mellem de forsk...
Ungerne vil sgu ha skattejagt hver gang! Kniber det lidt med opfindsomheden? S ls med her og f det hele serveret p et slvfad.

N DET FR DE ANDRE FORLDRE !!!
Vi er faldet pladask for at lave bl i baghaven og hygge med snobrd, pandekager og popcorn. Brnene eeeelsker det (og det gr vi andre ogs)
WOW-park er en stor udendrs legepark med mulighed for sved p panden, og hjde udfordringer i trtoppene.

©2005-2017 Sjovforbrn.dk - Intet materiale må gengives uden skriftligt samtykke fra Sjovforbørn.dk