Vinderup Lystanlg p Sjov for brn.dk
       
Sg udflugter  Seneste udflugter  Fribilletter for en anmeldelse    Del

Vinderup Lystanlg

Park/grnt anlg med damme, haveanlg og skovbevoksning. Legeplads med lskur, masser af fuglekasser, borde og bnke, fuglevolierer og staudehave.
Anlgsvej
7830 Vinderup
Tlf. 96951100
    
Prisklasse: Gratis
Anslået alder. Dette er kun Sjovforbørn.dks vurdering. Er du uenig, så send os straks en email. Husk at skriv til os hvorfor du mener, at vi tager fejl. 1 til 14 rHandicapvenlighed:

Der er endnu ingen brugere, der har vurderet handicapvenligheden for Vinderup Lystanlg. Du kan bidrage ved at trykke her.


Der er endnu ingen anmeldelser af Vinderup Lystanlg. Skriv en anmeldelse ved at trykke her.Skriv en anmeldelse af Vinderup Lystanlg

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.


Nr den vejrguderne byder p regnvejr, hvilket de jo som oftest gr, s har vi brug for at finde p noget sjovt at lave indendrs.
WOW-park er en stor udendrs legepark med mulighed for sved p panden, og hjde udfordringer i trtoppene.
Det er nu hvor vejret bliver bedre, at vores brn mdes med de andre brn i kvarteret. Og skal vi holde dem lidt vk fra computeren, s skal vi finde p noget sjovt. Vi har fundet 10 sjove lege, der egner sig supergodt til villavejen, det grnne omrde eller den lille skov.

Vi er faldet pladask for at lave bl i baghaven og hygge med snobrd, pandekager og popcorn. Brnene eeeelsker det (og det gr vi andre ogs)

©2005-2017 Sjovforbrn.dk - Intet materiale må gengives uden skriftligt samtykke fra Sjovforbørn.dk