Odinsgade p Sjov for brn.dk
        
Sg udflugter  Seneste udflugter  Fribilletter for en anmeldelse    Del

Odinsgade

Legepladsen er helt nyrenoveret, og den indeholder bl.a. en sjov svvebane og flere legeredskaber for sm brn. Legepladsen finder du mellem Jagtvej og Thorsgade.

Odinsgade
2200 Kbenhavn N
    
Prisklasse: Gratis
Anslået alder. Dette er kun Sjovforbørn.dks vurdering. Er du uenig, så send os straks en email. Husk at skriv til os hvorfor du mener, at vi tager fejl. 2 til 10 rHandicapvenlighed:

Der er endnu ingen brugere, der har vurderet handicapvenligheden for Odinsgade. Du kan bidrage ved at trykke her.


Der er endnu ingen anmeldelser af Odinsgade. Skriv en anmeldelse ved at trykke her.Skriv en anmeldelse af Odinsgade

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.


Der er ikke noget mere hyggeligt end at tnde bl og bage snobrd. Ls med her nr Naturkatapulten giver gode rd - og en opskrift p kakao-snobrd.
Der ligger mange sknne storbyer i Europa, hvor der ogs er masser af spndende oplevelser for brnene. Men srligt Barcelona har grebet mig og mine brn. Det er en smuk og interessent by, der byder p forskellige oplevelser for hele familien.
Ungerne vil sgu ha skattejagt hver gang! Kniber det lidt med opfindsomheden? S ls med her og f det hele serveret p et slvfad.

N DET FR DE ANDRE FORLDRE !!!
Kom ned i gear med brneyoga, mindfulness og afspnding. Tag en velfortjent pause sammen med ungerne og nyd at lade freden snke sig mens brnene slapper af. Vi giver tips til forskellige former for afslapning og afspnding for hele familien og hber, det snart bliver til et vanedannende frikvarter ...

©2005-2017 Sjovforbrn.dk, Rugmarken 42, 8520 Lystrup, Kontakt Sjovforbrn.dk - Sitemap
Intet materiale må gengives uden skriftligt samtykke fra Sjovforbørn.dk